Cautare

212 de rezultate pentru "asociatie" (6.93 secunde)
Potrivit unui comunicat emis de Asociatie, „Consiliul Director al Asociatiei Nationale a Pensionarilor din Romania, constatand situatia dramatica prin care trec pensionarii din Romania, nu impartaseste ideea domnului Calin Popescu-Tariceanu ca cei 6,2 milioane de pensionari sa plateasca o noua contributie de asigurari de sanatate“.
Din cauza birocratiei care exista in Romania, dupa cativa ani de functionare mi-am transformat Societatea Comerciala in Asociatie familiala, astfel incat anumite atributii, cum este contabilitatea, sa intre in sarcina mea si sa nu mai fie nevoie sa platesc un om in plus“, ne-a explicat Gheorghe Magopat, mesterul din Suceava.
In al doilea rind, noi am avut o societate comerciala, nu o asociatie. Asociatia era o fundatie cu foarte multi membri.
15 martie Pina la data de 15 martie, asociatiile fara personalitate juridica trebuie sa depuna la organul fiscal in a carui raza teritoriala isi au sediul, prin asociatul desemnat, "Declaratia anuala de venit pentru asociatiile fara personalitate juridica ", care cuprinde venitul net/pierdere realizat pe asociatie, precum si distributia venitului net/pierderii pe fiecare asociat.
Un studiu realizat de o asociatie italiana face, in acest sens, o analiza internationala destul de detaliata la capitolul utilitati.
Dar ce trebuie sa faca o Asociatie de locatari daca se decide sa reabiliteze blocul? In primul rand, va face o adresa catre primarie care, la randul ei, se va adresa ministerului, dupa care cladirea va fi expertizata si apoi se va face proiectarea.
Spre exemplu, Valentin Cristea, presedintele Consiliului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM), principala asociatie patronala din Craiova, sustine ca preturile nu vor creste cu mai mult de sapte procente din cauza acestei taxe.
El s-a aratat surprins pentru faptul ca o asociatie elena a crescatorilor de pui a venit in Romania sa promoveze "puiul european".
Reamin-tim ca intr-un articol publicat sambata intr-un ziar central se relateaza faptul ca o asociatie detinuta de fiul judecatoarei Maria Tripadus a primit 3.000 de euro cofinantare de la Guvern pentru un festival de film.
Astfel, MEC a transmis Executivului un memorandum privind pachetul de 8% din actiunile Petrom destinate salariatilor, propunand doua variante, respectiv vanzarea catre angajati sau catre o asociatie a acestora, a declarat ieri ministrul de resort, Codrut ßeres.
fie prin vanzare directa, fie prin tranzactionarea actiunilor printr-o asociatie a angajatilor. Memorandumul privind vanzarea celor opt la suta din actiunile Petrom a fost depus saptamana trecuta la secretariatul general al Guvernului.
Dar, pentru a ajunge la consumatorul final, primarie, asociatie, societate comerciala, este nevoie de micile societati de consultanta care sa stie sa faca proiecte eligibile.
Prezent la eveniment, Ioan Ciocea, presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale Funerare si Antreprenorilor de Pompe Funebre din Romania a declarat ca aceasta asociatie patronala organizeaza cursuri de calificare pentru asistenti medicali-cosmeticieni pentru persoane decedate, personal specializat in capitonarea sicrielor, realizarea de aranjamente florale mortuare si soferi pentru vehicule funerare.
Avem asociatie, puteti pescui in Dolj. Sa aveti in plus cinci copii dupa buletin si patru poze tip buletin", a spus Jalba.
De fapt, potrivit unui comunicat transmis de FAPR pentru GdS, asa-numita tombola "Chitanta castigatoare", organizata de federatie, reprezinta o forma de stimulare a platii intretinerii la bloc si un mod de reducere a cheltuielilor lunare pe care le efectueaza o asociatie de proprietari.
Agricultori cu SRL-uri Singura solutie viabila este ca fiecare producator cu dare de mina sa-si infiinteze o asociatie familiala sau o societate cu raspundere limitata, astfel incit sa-i poata angaja legal pe zilieri.
Invatam atat de la cadrele didactice, cat si unii de la altii", a declarat Cornelia Petrascu, unul dintre cursantii din Alba Iulia. Potrivit acesteia, cursantii planuiesc sa infiinteze o asociatie a intreprinzatorilor din domeniu. In plus, spera la o colaborare viitoare.
Luna viitoare, cele doua tari vor semna un protocol de infiintare a unui „euro-cluster“, adica o asociatie profesionala in acest domeniu, a declarat ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely, citat de Mediafax.
In top, cu un debit de aproximativ sapte miliarde de lei, figureaza deja celebra Asociatie nr. 14 din 1 Mai, urmata de Asociatiile nr.
Multi dintre pescarii care au plecat de la 'Lotca', cea de-a doua asociatie de pescari din orasul nostru, au venit la noi.
google-analytics.com