Cautare

177 de rezultate pentru "ardeal" (3.24 secunde)
Soferul a pretins ca este seful CSAT pe Ardeal, pentru a cere nu mai putin de 55 de mii de euro ca sa opreasca o ancheta fictiva in care ar fi fost vizat sotul femeii.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. Calin Popescu Tariceanu, Mona Musca, Sorin Frunzaverde, Valeriu Tabara, Varujan Vosganian, Adriean Videanu, precum si reprezentanti ai organizatiilor locale ale PNL si PD l-au insotit pe candidatul democrato-liberal in turneu.
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu.
"As vrea sa spun colegilor din cele 11 judete din Ardeal ca dinsii, insumati, ca votanti ai acestui partid, reprezinta mai putin decit voturile pe care le-a obtinut partidul nostru la Bucuresti, cind am pierdut alegerile", a spus Popescu, sustinind ca PSD Bucuresti ramine cea mai puternica organizatie in cadrul partidului si dind asigurari ca aceasta va redeveni "cea mai puternica voce in cadrul partidului" si un "element de atac" in viata politica romaneasca.
çn cadrul turneului sau electoral prin Ardeal, incheiat ieri la Sibiu, Traian Basescu a exploatat la maximum decizia guvernarii Nastase in cazul RAFO.
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
In privinta ideilor exprimate in documentul “Reforma profunda a PSD“, adoptat la Cluj-Napoca de 14 filiale ale partidului din Ardeal, Adrian Nastase a declarat ca “trebuie operationalizate in principii care sa figureze in statut“.
Daca intentionati sa desfiintati Divizia 4 Infanterie Gemina din Cluj-Napoca, ultima mare unitate ramasa din fosta Armata a IV-a Transilvania, care a constituit un simbol, un liant si un catalizator al romanismului in Ardeal?
Potrivit unor surse din partid, Geoana a intrat in competitie cu ceva sanse de a-l invinge pe Ion Iliescu, fiind preferatul organizatiilor din Ardeal si Banat, dar si al unora din Muntenia si chiar Moldova.
Discutiile au fost confirmate si de senatorul UDMR, Gyorgy Frunda, dar el sustine ca acestea s-au limitat doar la negocierile pentru Consiliile Locale din Ardeal.
Ne-a soptit o pasarica ca cel care vrea sa-l ajute acum pe Ion Iliescu este, ati ghicit, tot Virgil Magureanu, care, impreuna cu o grupare din Ardeal, vrea sa adune social-democratia socialista sub palaria Bunicutei.
Prezent la Oradea, in cadrul consultarilor oficiale cu filialele PNL din Ardeal, Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre utilizarea eficienta a fondurilor europene, despre proiecte de dezvoltare regionala si despre problemele energetice ale Romaniei.
El a explicat ca bunurile revendicate astazi de Ungaria si de UDMR, nu sunt legale deoarece, prin Tratatul de la Trianon din 1920, Romania a devenit succesorul tuturor bunurilor din Ardeal care au apartinut statului Ungar.
Liderul UDMR a precizat ca si dezvoltarea si refacerea infrastructurii reprezinta o prioritate pentru 2006, si si-a exprimat dorinta ca acesta dezvoltare sa ajunga si in Ardeal.
In opinia acestuia, UDMR ar trebui sa lupte pentru recapatarea increderii societatii civile in faptul ca Uniunea este o formatiune politica democratica. Eckstein le-a recomandat liderilor UDMR sa se abtina de la discursuri nationaliste in Ardeal.
Ciobanii din Ardeal s-au asezat in Crimeea, la Marea de Azov pana in Caucaz sau in Donbas. Salariati din directia oficiului de studii sub conducerea lui A.
El a aratat ca organizatiile PSD din Ardeal nu sunt de acord cu constituirea acestuia.
"La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin. O sticla mare de palinca, la 500 grame, costa 35 RON, iar un toi costa 10 RON, in timp ce o sticla mica e la pretul de 5 RON.
"La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin. La stand ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
"La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin. Aecsta va fi prezent si in acest week-end cu produsele sale, de data aceasta la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu.
google-analytics.com