Cautare

34907 de rezultate pentru "andrei alexandru sunt un om liber" (5.21 secunde)
In cadrul parteneriatului cu Mosfilm, sunt programate in fiecare sambata seara, de la ora 20.00, cele mai importante filme de Andrei Tarkovski, Serghei Bondarciuk, Vladimir Mensov, Karen Sahnazarov. TVR 3 va difuza patru dintre cele mai valoroase productii ale lui Andrei Tarkovski:
Andrei Marga si Horia Răzvan Garbea, propusi presedinte, respectiv vicepresedinte ICR, audiati marti Andrei Marga si Horia Răzvan Garbea vor fi audiati marti de membrii comisiilor de cultura si de politica externa ale Senatului, cei doi fiind propusi sa ocupe functia de presedinte, respectiv vicepresedinte al Institutului Cultural Roman (ICR).
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn.
Presa a speculat dragoastea celor dor eroi ai dramei lui Shakespeare doar pentru ca Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc apartin (sau apartineau) unor clanuri care se dusmaneau de moarte, pana mai ieri - adica pana la formarea noului guvern.
A 12-a editie KINOdiseea - Festivalul de Film pentru Publicul Tanar are loc in Bucuresti, in perioada 17 septembrie 0 11 octombrie 2020, si aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seara petrecuta cu intreaga familie, filme si animatii clasice create de studiourile Disney si Pixar, cat si scurtmetraje pentru toate grupele de varsta, completate de ateliere de film (animație stop motion, storytelling).
Legea privind instituirea indemnizatiei pentru activitatea de liber profesionist a artistilor interpreti sau executanti din Romania a fost promulgata de presedintele Romaniei si a aparut in Monitorul Oficial, a declarat Mihaela Mihai, presedinta Uniunii Artistilor Liber profesionisti - ARTIS, intr-o conferinta de presa, desfasurata, ieri, la sediul CNS Cartel ALFA.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Mihai Neaga, Mihai Segarceanu, Iulian Popescu, Marin Covalschi, Marius Carstea, Vlad Marcu, Bogdan Pitulice, Mirel Ezaru, Ionut Trocan, Razvan Diculescu, Marius Trocan, Lucian Achim, Catalin Ionescu, Claudiu Stefan, Antonio Cruceru, Alex Cioabla, Andrei Pupaza, Alex Campeanu.
In 3 noiembrie 2017, adica la 7 ani de la disparitia poetului Adrian Paunescu (20 iulie 1943 - 5 noiembrie 2010), cel care a infiintat, a condus si prezentat Cenaclul Flacara timp de 37 de ani (1973-2010), numerosi membri ai Cenaclului se reunesc, la invitatia lui Andrei Paunescu, pentru o intalnire cu publicul intr-un eveniment exceptional de muzica, poezie si dialog, plin de confirmari, dar si de surprize.
• 5 iun 2009 - Secretarul de stat in MAE Bogdan Aurescu s-a referit, intr-un discurs rostit la summitul SEECP de la Chisinau, la "existenta regres in ceea ce priveste regimul de vize", facand referire indirect la R.Moldova si exprimandu-si speranta ca " intelepciunea va prevala si lucrurile vor reveni la normal".
Editura Casa Radio organizeaza vineri, 3 octombrie, la ora 12:00, in foaierul Salii de concerte Radio Romania, la un Moment poetic in interpretarea lui Florian Pittis.
Andrei Alexandru (foto) are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Doar stim cu totii ca Basescu are simtul umorului si rade ca un copil.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual.
Andrei Alexandru, purtator de cuvant al presedintelui Senatului Nicolae Vacaroiu, a primit decizie de politie politica din partea CNSAS, potrivit unor surse din cadrul Colegiului.
Dr.Andrei Bodiu, scriitor; ... Alexandru Mamina cercetator stiințțific, institutul de Istorie ' Nicolae Iorga ' al Academiei Romane, Bucuresti; ... Dr.Andrei Muraru, Universitatea ' Al. ... Alexandru Pecican, regizor; ... Alexandru Suceveanu, emeritus director adjunct, Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane, Bucharest;
RTV.NET - UPDATE 17.10 Andrei Alexandru, membru al PSD sector 2 si fost consilier al lui Nicolae Vacaroiu, protesteaza fata de faptul ca i-a fost invalidata candidatura la presedintia partidului.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru, a declarat ieri ca prioritatea numarul unu a Aliantei, de a-i inlocui pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, se loveste de doua probleme, dintre care una insurmontabila.
Iubirea dintre marele poet si Cleopatra Poenaru, fiica pictorului Lecca din Craiova Mihai Eminescu este catalogat ca un reper major al identitatii artistice si nationale, dar si un om care a iubit si a suferit din dragoste la fel ca oricare altul.
PSD si PD-L inca nu au liste clare, social-democratii declarand ca nu este nici o graba, ba chiar si-au aratat o eventuala disponibilitate de a primi si candidati de la Bucuresti, in timp ce pedelistii sunt putin in incurcatura atat din cauza numarului mare de doritori, dar si din cauza framantarilor interne.
google-analytics.com