Cautare

34907 de rezultate pentru "andrei alexandru sunt un om liber" (3.79 secunde)
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Andrei (24 de ani), fiul Marianei Bitang, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Sandra Izbasa, dubla medaliata la Europenele de la Bruxelles (Belgia), aur cu echipa si aur la sarituri. Andrei si Sandra sunt impreuna de aproape doi ani.
Du-te, neamtule, urgent, afara, ca esti fals si gura ti-e amara, ranjetele-ti sunt tot mai scarboase, du-te, ca ai, totusi, sase case! Andrei Paunescu a scris o poezie impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara.
- Sunt groaznici, tati. ... Astanoapte, la Bamboo, au stat pana dimineata sa vada daca nu cumva ma duc la Andrei. ... Dar stii bine ca nu mai am treaba cu Andrei. ... Tu stii cel mai bine ca eu sunt un presedinte-luptator.
Conducerea Directiei de Cultura Vrancea sustine ca de la Mausoleul Marasti au fost furate si osemintele generalului Arthur Vaitoianu, declaratia venind la cateva zile dupa ce Directia a cerut Parchetului sa verifice daca osemintele maresalului Alexandru Averescu se mai afla in cripta de la Marasti.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Alexandru Mazare demisioneaza din PSD Senatorul Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei, Radu Mazare, a declarat ca demisioneaza din PSD. ... Ma asteptam ca dupa esecul de proportii de la alegerile prezidentiale sa fie convocat un congres al partidului care sa aleaga o conducere noua.
Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii. Vreau sa ma cunoasteti exact asa cum sunt eu si la fel cum sunteti dumneavoastra", spune Alexandru Arsinel.
Vreau sa multumesc domnului ministru Borbely ca a venit la comisie si si-a sustinut proiectul si ii cer scuze pentru greseala de dactilografiere, dar pe claviatura computerului "z"si "y" sunt vecine si s-a apasat langa. ... Deloc nu sunt vecine.
Liderii SSS au organizat ieri o conferinta de presa pentru a-si exprima public nemultumirea fata de faptul ca edilul sef al urbei i-a impiedicat sa-si spuna nemultumirile fata de refuzul administratiei Combinatului de a incepe negocierea Contractului Colectiv de Munca, precum si fata de modul in care sunt tratati de Ministerul Muncii si justitia locala.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata " Morala d-lui Andrei Plesu a atins un minim istoric", pe care o puteti citi in continuare.
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant intitulat MARILE IUBIRI ALE LUI ADRIAN PAUNESCU: ... Puteti citi in continuare textul lui Andrei Paunescu, urmat de doua dintre sutele de comentarii:
Ne spunem de zeci de ori pe zi te iubesc Pentru Andrei (28 de ani), fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, timpul curge altfel, iar lumea arata diferit.
Geologul Andrei Costin Victor si sotia lui, Marilena Carmen, sunt prezenti in acest week-end la Targul de Rusalii organizat in curtea MTR.
Doi ofiteri de politie au fost prinsi in flagrant, marti, in timp ce primeau dobanda unui imprumut dat cu camata de la un craiovean pe care il mai "usurasera"
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Analogia cu Mussolini nu e doar "o vorba", ci o parere fondata pe documente Ministrul de Externe, Andrei Marga, a declarat, marti, ca el si presedintele Traian Basescu au "o relatie de oameni care au pareri diferite in anumite domenii, dar care nu exclud posibilitatea ca fiecare, fiind fiinte rationale, sa respecte parerile celuilalt si sa realizeze un acord".
Andrei Burtea este un tanar artist care sculpteaza in lemn. ... Andrei a fost prezent cu sculpturile sale si la expozitia organizata de Valentine’s Day, de la Sala Dalles, cand cele mai cautate au fost inimioarele pictate si crucifixurile.
Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.
google-analytics.com