Cautare

34907 de rezultate pentru "andrei alexandru sunt un om liber" (5.87 secunde)
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Anghel Alexandru, Str. ... Alexandru Obregia. ... Alexandru Obregia", pe traseul: ... Anghel Alexandru, Sos. ... Alexandru Obregia". • Linia N125 va functiona intre ,,CFR Constanta" si ,,Granitul", pe traseul:
George Alexandru a decedat la Spitalul Fundeni, dupa ce a suferit complicatii severe ale unei infectii grave abdominale. ... George Alexandru avea numai 58 de ani. ... George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme.
x Liga Profesionista de Fotbal a confirmat, prin vocea secretarului general Vali Alexandru, ca Rapid risca sa evolueze in Liga 3 din sezonul urmator.
In parcul "Alexandru Ioan Cuza" poate fi vizionat filmul "Star Trek" Primaria Sectorului 3 inchide miercuri, 10 septembrie, cu filmul "Star Trek" seria proiectiilor clasice prezentate in cadrul evenimentului "Cinema in aer liber".
MOMENTAN FIUL DENISEI SI AL LUI COSMIN OLTEANU SE AFLA INTERNAT LA UN SPITAL IN ROMA, UNDE URMEAZA UN TRATAMENT DE SPECIALITATE.
De doua saptamani, primaria nu mai are sediu, iar edilul-sef are biroul in aer liber. Vechea cladire a Primariei Toplet a fost revendicata de un roman stabilit in Germania, caruia instanta i-a dat castig de cauza.
Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, redeschide in perioada 3 iulie - 9 august 2015, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, cinematograful in aer liber - CineParK.
Daca in privinta ofertelor de cazare pentru Sfintele Sarbatori de Pasti si cele de 1 Mai, lucrurile sunt deja clare la aceasta ora - operatorii din turism propunand mai multe pachete de programe, pentru toate buzunarele - romanii din tara, dar mai ales din judetul Constanta, pot opta pentru o slujba de Inviere la una dintre manastirile din Dobrogea sau, de ce nu, chiar pe plaja.
Ultimii care au sarit la gatul colegilor lor de guvernare au fost pedelistii Ion Ruset si Liviu Andrei.
Tribunalul Dolj a respins ieri doua recursuri formulate de Cornel Andrei, edilul din comuna Carna, judecat pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata Judecatoria Segarcea a dispus pe 4 august mentinerea arestului preventiv al inculpatului, iar o zi mai tarziu, aceeasi instanta i-a respins primarului o cerere de eliberare sub control judiciar.
Oltenii au revenit acasa din Cipru, iar rezultatele partidelor de verificare din Insula Afroditei sunt multumitoare si bune, asta ar fi concluzia generala a oficialilor Universitatii.
O suta optzeci de intelectuali, intre care cunoscuti reprezentanti ai societatii civile, au adresat un apel Parlamentului prin care cer readucerea in fruntea Radioului public a lui Andrei Dimitriu. ... Morar, Horia Patapievici, Andrei Plesu, Petre Mihai-Bacanu, Brandusa Armanca, Doina Cornea, Alex.
Pe 30 noiembrie credinciosii il praznuiesc pe Sfantul Apostol Andrei, crestinatorul neamului romanesc, numit si CEL DINTAI CHEMAT intrucat a raspuns primul chemarii lui Christos la apostolat.
Andrei Plesu despre Traian Basescu: Chestia cu regele mi-a pus capac Andrei Plesu explica, intr-un editorial publicat in Dilema Veche, de ce l-a sustinut pe Traian Basescu.
Pe data de 17 octombrie, ora 19:00, la Cinema City Cotroceni, regizorul Ion Ionescu, actorii Ela Prodan, Andrei Stan, Irina Noaptes, Anca Similar si o buna parte a numeroasei echipe artistice, au fost prezenti la proiectia de gala din Bucuresti, pentru a impartasi experiența din timpul filmarilorintr-o sesiune de Q&A.
Geologul Andrei Costin Victor creeaza bijuterii superbe precum inele, bratari si cercei cu lapis lazuli, ametist, obsidian, cuart roz.
La fata locului s-a deplasat un echipaj al Sectiei 14 Politie care a constatat ca pe str. Poiana Florilor se afla un tanar, identificat in persoana lui G. ... Andrei de 19 ani, din Bucuresti, indicat de victima ca fiind persoana care l-a injunghiat.
Andrei Chiliman a fost exclus din PNL Cu 130 de voturi "pentru" si 8 "impotriva", delegatia Permanenta a PNL a decis, luni, excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman. ... Andrei Chiliman a anuntat o conferinta de presa la ora 17:00.
Andrei Gheorghe revine in difuzoare. Andrei Gheorghe va fi din nou la Pro FM, din 15 septembrie, intre orele 6:30 si 10:00, anunta postul de radio.
google-analytics.com