Cautare

34907 de rezultate pentru "andrei alexandru sunt un om liber" (8.41 secunde)
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Sportivul de 19 ani care se afla la volan a pierdut controlul masinii, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un stalp.
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Urmatorul targ la care va fi prezent Andrei Costin Victor va fi de Florii, la Muzeul National de Geologie.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
Andrei Iucinu s-a inscris joi in Organizatia PSD Sector 2, condusa de vicepresedintele PSD Rodica Nassar. Andrei Iucinu a fost lider al studentilor PRM, insa a fost exclus din acest partid.
Dupa ce Organizatia Judeteana a PD-L a anuntat ca a contestat candidatura lui Andrei Lisinschi la functia de primar al municipiului Galati pe motiv ca ar avea doua condamnari si nu a depus la dosar reabilitarea judecatoreasca, democrat-liberalii par mai linistiti ca niciodata.
Secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Paul Victor Dobre si prefectul judetului, Danut Culetu l-au investit, ieri, in functie pe noul subprefect al Constantei, ex-liberalul Cosmin Andrei.
Fostul candidat la Primaria Galatiului recunoaste ca, desi a fost dispus sa colaboreze doar daca statul se afla in pericol, practic n-a facut nici un raport, pe motiv ca "n-a fost nevoie".
Este promisiunea care se concretizeaza in urma spuselor primarului Dumitru Nicolae care spune ca, daca anul acesta de Sfantul Andrei vom avea doar o sarbatoare religioasa, cel mai sigur distractia de Sarbatorile Galatiului se va tine anul viitor in iunie.
Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj, ar vrea sa renunte la autoturism in favoarea mersului calare pe un cal sau o bicicleta.
Plesu ii mai trage una lui Basescu Eseistul Andrei Plesu ii raspunde printr-o parabola presedintelui Traian Basescu, cel care amenintase ca va face dezvaluiri despre perioada in care primul i-a fost consilier. ... "Un om s-a luat in vorbe cu un alt om, aflat, temporar, intr-o importanta dregatorie.
Fiind las din fire, nu a suflat un cuvant de Ponta Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a tradat in campanie preluand o tema mincinoasa la adresa PNL si isi bate joc zilnic repetand "marsavia" si acum, el aratand ca acesta, fiind "las din fire", nu l-a atacat si pe liderul PSD, Victor Ponta.
Obiectivul realizat de grupul de firme Profiland, condus de omul de afaceri galatean Andrei Lisinschi, reprezinta o fabrica de producere a biodiesel-ului in baza procesului de esterificare a uleiurilor vegetale.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
Andrei Iovu va coordona realizarea continutului editorial al publicatiei. Activitatea editoriala a lui Andrei Iovu se completeaza astfel si, la pozititia de redactor-sef al revistei Harper’s Bazaar, se adauga cea de redactor-sef al revistei Esquire.
Nationala de rugby a Romaniei a invins, sambata, pe stadionul Arcul de Triumf, cu scorul de 29-14, echipa Rusiei, dupa ce buna parte din meci ehipa noastra a fost condusa, intr-un meci din grupa 1A din cadrul Cupei Europene a Natiunilor (CEN).
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 100 RON, in functie de marime) si 35 RON (un chip de batran sculptat).
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul expozitiei de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau. ... Mai gasiti si candele, potcoave si ingerasi sculptati in lemn de Andrei Burtea.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, intitulat "Atelierul lui Andrei", puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 35 RON, 65 RON si 100 RON, in functie de marime).
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, intitulat "Atelierul lui Andrei", puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 35 RON, 65 RON si 100 RON, in functie de marime).
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa atat la targurile de cristale de la Institutul de Geologie, cat si la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR.
google-analytics.com