Cautare

34903 de rezultate pentru "andrei alexandru sunt un om liber" (4.15 secunde)
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului.
Andrei Alexandru a postat, in data de 27.05.2014, un text pe FaceBook, pe care il puteti citi in continuare. ... Mie mi-au spus indirect ca sunt "beat" 37% dintre cei care au votat.
Si Rusescu, si Chipciu, si Adi Popa sunt impreuna la lot de aceasta data.
Faceti-va confortabili pentru ca o sa aveti mult de citit, au fost 10 ani lungi si, chiar daca va fi mult, tot simt ca nu ii voi putea rezuma intr-un articol.
Andrei Alexandru a postat, in data de 27.05.2014, un text pe FaceBook, pe care il puteti citi in continuare. ... Mie mi-au spus indirect ca sunt "beat" 37% dintre cei care au votat.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Udrea Baleanu si fratii Buzesti au trecut in Transilvania in fruntea celui de-al doilea corp al armatei, pe la Turnul Rosu.Cele doua osti au facut jonctiunea pe 16/26 octombrie, in apropiere de Sibiu, si peste numai doua zile a avut loc batalia de la Selimbar, spre stupefactia lui Andrei Batory, care nici nu apucase sa-si adune toate fortele.
Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre cum trebuie puse pe roate toate canalele Televiziunii publice. ... Alexandru Lazescu:
Romania a invins greu Armenia, cu 1-0, in preliminariile CM 2018 Nationala Romaniei a invins greu echipa Armeniei, cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018, dupa un gol marcat in prelungiri.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla:
Alexandru Lazescu (foto), noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca este firesc ca institutia pe care o conduce sa-si reia relatiile cu Presedintia, preconizand ca in aceasta saptamana Traian Basescu ar putea aparea la o emisiune a TVR. ... Alexandru Lazescu:
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca creeaza opinci inedite:
Recent, la Casa Universitarilor din Capitala, Alexandru Calmacu a lansat volumul Vise in paragina, o colectie de editoriale in care sunt prezentate si satirizate intamplari inedite inspirate din evolutia societatii romanesti postcomuniste.
A fost interesant, in acest context, de aflat ce parere are si unul dintre mangaliotii usor "trasi pe dreapta" de conducerea organizatiei, daca il va sustine pe liberalul care a anuntat ca este interesat de preluarea sefiei PNL Mangalia - este vorba despre consilierul local Sorin Andrei - sau daca va candida chiar el, interlocutorul nostru fiind Mircea Diaconu (foto).
Din pacate, ei sunt departe cu mult fata de noi, incepand de la conditii, antrenor si terminand cu modul de pregatire. Sunt foarte bine pusi la punct. A fost un turneu de anvergura, binevenit, care ne-a aratat pe unde ne situam.
La randul sau, actorul Mihai Malaimare, fondatorul Teatrului Masca, a primit un premiu de recunoastere din partea British Council. ... Nu oriunde, ci la Iasi, oras unde am locuit de cand sunt in Romania.
Alexandru i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu: "Opiniile Dumneavoastra despre Istoria moderna a Romaniei sunt incalificabile si impardonabile, probe ale unei ignorante ce va descalifica" Senatorul democrat-liberal Radu F.
Ideea lui Alexandru Ciucu de a oferi servicii de croitorie doamnelor a venit in momentul in care sotiile clientilor lui Alexandru Ciucu au solicitat costume pe comanda cu croiuri si influente masculine.
Istoria clipei s-a asezat, astazi, pentru profesorul si scriitorul Alexandru Brad, in liturghia eternitatii Clopotele au batut, astazi, 2 martie 2019, in sambata sfanta a Mosilor de Iarna, la Panade, in Alba, intr-un vechi sat de pe malul Tarnavei, a pomenire si a ruga pentru adormitii de-a pururi, in randul carora si-a aflat locul vesniciei, la hotar de primavara, si cunoscutul scriitor Alexandru Brad, profesor pentru zeci de jurnalisti care au semnat si continua sa semneze in presa ultimelor 3-4 decenii.
google-analytics.com