Cautare

133 de rezultate pentru "andrea teodora" (2.67 secunde)
CFR Cluj a ajuns la 4 meciuri consecutive fara victorie, 3 dintre ele in Superliga. Postul lui Andrea Mandorlini se clatina dupa aceste rezultate nesatisfacatoare.
Biroul Electoral Muncipal a anuntat ca Teodora Trandafir a castigat alegerile din Colegiul 19 din Bucuresti. Pentru ea au votat 8154 dintre alegatori, adica 54,02% .
Continuam cu SC Lord Expert Consult Romania SA, firma la care actionar majoritar (96,6%) este Bogdan Ceauselu, alaturi de care mai detine participatii Teodora Sidorenco (3,33%).
Continuam cu SC Lord Expert Consult Romania SA, firma la care actionar majoritar (96,6%) este Bogdan Ceauselu, alaturi de care mai detine participatii Teodora Sidorenco (3,33%).
Krypton Unpugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) - lanseaza, dupa nici opt luni de la infiintarea trupei, albumul "O parte din noi".
Matei Tibacu-Blendea (tobe, voce), Adrian Moisoiu (chitara, eBow), Tiberius Ciucinciu (chitara bariton), Dan Badescu (bas), Teodora Gusoi (voce), Marina Anghel (voce), si Emma Nita (clape) alcatuiesc componența actuala The Details, proiect care a fost deja laudat de publicații din strainatate, dar si de membrii unor trupe precum The Doors, The Beach Boys, Faith No More, Big Star, sau Henry Rollins.
Am venit cu ornamente de Craciun lucrate de copiii cu sindrom Down, din Cluj, botosi din blana naturala, ceramica de Horezu, zacusca de hribi, de ghebe, dulceata de capsuni, sirop de afine si de capsuni, toate facute in Bucovins, intre 20 - 25 RON, in functie de gramaj.
Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr. Negulescu Iulia Pc.
La ambasada de la Bruxelles, in Belgia, sunt angajati consilierul diplomatic, Mircea Simion, iar secretarul II este Teodora Simion. La Beijing, in China, ambasador este Viorel Isticioaia Budura, iar consilier diplomatic este Tatiana Isticioaia Budura.
Faptul ca Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential si strateg al candidatului PD-L Teodora Trandafir, are temeri cu privire la viitorul proaspatului ales in cadrul partidului aflat la putere, confirma degringolada din PD-L.
Teodora Trandafir, "promotoarea manelistilor" sau "circareasa", cum i s-a spus, peiorativ, si-a zdrobit contracandidata in alegeri, castigand cu aproape 10 procente avans.
Locul de desfasurare va fi Cantina Grupului Scolar Forestier", a declarat Teodora Ciobanu, directoarea Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Targu Jiu.
Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
Gardianul cita in acest context pe Teodora Bertzi fostul secretar de stat al Oficiului Romande Adoptii (ORA) care declara ca "in Romania adoptiile s-au facut pe banda rulanta.
Tot in aceeasi zi, participantii la dezbatere vor avea ocazia incepand cu ora 16.30 sa se intalneasca la Muzeul de Arta Constanta cu interpreta de jazz Teodora Enache si cu violoncelistul Adrian Naidin.
Potrivit consilierului din Ministerul Agriculturii, Padurii si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) Teodora Aldescu, citat de NewsIn, in prezent nu exista o taxa fixa pentru certificarea produselor ecologice, aceasta fiind stabilita variabil, de cele 12 organisme de certificare care functioneaza in Romania.
Scoala constanteana va fi reprezentata cu succes de Roman Mihai, elev al liceului teoretic "Ovidius", Caiali Edvin, elev al liceului teoretic "Ovidius", Tofoleanu Ioana Teodora si Barzan Ruxandra, eleve in clasa a XI-a la Liceul Teoretic "Ovidius", Petrica Gabriel, elev al Colegiului "Mircea cel Batran", Edvin Memet de la Liceul International, Miruna Antonia Popescu, eleva a Liceului Teoretic "Ovidius", clasa a IX-a, Popescu Maria Irina eleva a Colegiului National "Mircea cel Batran", clasa a X-a.
Media intarzierilor la plata facturilor este de 30-60 de zile, in timp ce plata efectiva a tranzactiilor se efectueaza in 30-90 de zile", a declarat directorul de vanzari Coface, Teodora Dumbraveanu.
Avem posibilitatea sa acoperim costurile în plus catre BNR fara sa crestem dobânzile“, a precizat Teodora Mardale, directoarea BCR - Sucursala Craiova.
Exporturile de produse agroalimentare ecologice ar putea creste cu peste 20% in acest an, dupa ce anul trecut au totalizat circa 80.000 de tone, potrivit consilerului in Ministerul Agriculturii Teodora Aldescu.
google-analytics.com