Cautare

133 de rezultate pentru "andrea teodora" (3.79 secunde)
Dintre acestia fac parte Humberto Gatica - producatorul muzical al mai multor artisti de renume precum Celine Dion, Michael Jackson, Madonna, Michael Buble, Barbra Streisand, Elton John si multi altii, dar si Michele Torpedine - care este in primul rand agentul sau muzical, care se ocupa de contractele Ramonei Badescu in Italia, chiar si in America si care este extrem de cunoscut in lumea muzicala, acesta fiind cel care a lansat cariera fulminanta a tenorului Andrea Bocelli, dar si a lui Zucchero sau a lui Eros Ramazzotti, in plus a lucrat si a produs albume si turnee pentru Joe Cocker, Ray Charles, Eric Clapton, Luciano Pavarotti si lista poate continua.
Finala concursului a avut loc pe 24 februarie la Beraria H, juriul fiind format din Nicola Convertino (proprietarul brandului Sanremo Music Awards), Umberto Maggi (director artistic al Festivalului Sanremo Music Awards), Andrea Bonomo (solist Super-Up Band), Laura Stone (presedintele Asociatiei Amici della Musica”), Adrian Ordean (membru de baza PACT by Leo Iorga si Adi Ordean), Vlady Cnejevici (compozitor) si Bogdan Pavlica (realizator Radio Romania Actualitati).
Nia Vardalos - Toula John Corbett - Ian Michael Constantine - Gus Lainie Kazan - Maria Andrea Martin - Aunt Gia Carides - Nikki Joey Fatone - Angelo Elena Kampouris - Paris
Pe langa rolurile importante jucate pe scena Teatrului National de Opereta Ion Dacian, GEØRGE a prezentat emisiuni TV de top si este marele castigator al show-ului Te cunosc de undeva (Editia 2011/2012, sezonul al doilea), unde a realizat transformari spectaculoase ale unor artisti de referinta de pe scena muzicala internationala, precum Andrea Bocelli, Beyonce, Elvis Presley, Michael Jackson etc.
Iris Mittenaere s-a impus in finala in fata lui Raquel Pelissier (25 de ani), reprezentand Haiti, si a columbiencei Andrea Tovar (23 de ani).
De-a lungul timpului a colaborat cu Edith Piaf, Fred Astaire, Frank Sinatra (Aznavour a fost unul dintre putinii cantareti europeni invitati sa cante cu el), Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan, Liza Minnelli, Elton John, Dalida, Serge Gainsbourg, Josh Groban, Petula Clark, Tom Jones, Shirley Bassey, Jose Carreras, Laura Pausini, Nana Mouskouri si Julio Iglesias.
Gainor este producatorul executiv, iar Andrea Ajemian co-producatorul. Directorul de imagine este Lennert Hillege iar montajul este asigurat de Stanley Kolk si Jake York.
Andrea Dosef, de la Universitatea de Stat Ohio. Cercetatorii au descoperit ca apigenina poate opri celulele canceroase sa isi anuleze propria lor moarte.
FARCAS) In ianuarie 2014, publicatia electronica "Inexplicata - Jurnalul hispanic de ufologie" includea un articol interesant scris de Andrea Perez Simondini, privind un caz mai vechi de intalnire OZN.
A decurs fara probleme, a declarat Andrea Accomazzo, directorul de zbor pentru misiunea Rosetta la Centrul European de Operatiuni Spatiale (ESOC) al ESA, in Darmstadt.
A mai scris despre psoriazis si Andrea, dar aici am sa va dau mai multe detalii. Nu este cunoscuta o cauza precisa a acestei afectiuni, dar apare adesea la persoane cu predispozitie genetica.
Andrea Sharma, epidemiolog la CDC (agentia americana pentru sanatate publica). Astfel, de cele mai multe ori, femeilor le este foarte greu sa revina la greutatea normala dupa sarcina, deschizandu-se calea spre obezitate.
- Cu peste 80 de milioane de albume vandute in intreaga lume, Andrea Bocelli revine pe marile ecrane intr-un spectacol fascinant, Intimissimi on Ice 2017 -A Legend of Beauty, ce combina muzica pop si de opera cu patinajul artistic, sustinut pe celebra Arena Di Verona din Italia.
- Marconi Alin - instructor - Andrea Filip - coach si trainer - Cristian Munteanu - psiholog si psihoterapeut - Nadia Cupsa- psiholog - Monica Burcea - psihoterapeut - Linda David - psiholog - Lucian Negoita - psihoterapeut - Oana Hanganu - astrolog - Firicel Ciarnau - astrolog - Mihaela Vechiu - trainer
Andreea Sava a publicat pe blogul sau un articol la rubrica PENTRUFEMEIOCUPATE , intitulat: Adevarul despre detoxifiere, de la doctor Menci.
Clipul a fost regizat de Andrea Giacomini (cel care a realizat Oops I did it again - Britney Spears) si produs de Christian Heuer.
Andrea Compagno a ramas marcat, la propriu, dupa ciocnirea horror cu Olaru! Atacantul are o cicatrice vizibila deasupra ochiului. Accidentarea din decembrie nu l-a speriat pe Compagno.
N-a fost o prestatie convingatoare pentru echipa lui Andrea Mandorlini, revenit in Gruia dupa 13 ani. Poli Iasi a avut o posesie a mingii net superioara (67-33%), mai multe ocazii de gol (11-7) si mai multe suturi pe poarta (5-4).
Andrea Mandorlini POLI IASI (4-3-3): Jankov - Martac, Fl. Ilie, Katanec, S. Serban - Jatoba, Vasvari (cpt.), A. Roman - Gheorghita, Harrison, R.
Andrea Mandorlini UTA: Fl. Iacob - Stolnik, I. Conte, Benga, Capusa - M. Freitas, Cr. Mihai - R. Pop, Cooper, Micovschi - Luckassen Rezerve:
google-analytics.com