Cautare

133 de rezultate pentru "andrea teodora" (4.02 secunde)
Cartea cuprinde texte cu Aura Urziceanu, Anca Parghel, Teodora Enache, Mara Raducanu, Marta Hristea, Elena Mindru, Manuela Cara, Nadia Trohin, Ana-Cristina Leonte, Irina Sarbu si Catalina Beta.
La stand, am gasit la vanzare vase traditionale, o fusta superba de catifea brodata, cusuta manual - la 620 RON, o ie traditionala - la 210 RON, o geanta rosie de lana - la 60 RON, o gentuta de piele - la 32 RON, o geanta traditionala mica - la 10 RON, o geanta din pasla inedita, cu broderii - la 60 RON, o geanta din pasla - la 50 RON, ne-a spus Teodora Economu de la stand.
- De cand aveti pasiunea pentru artizanat si obiecte traditionale? - Pasiunea este demult, dar acum am inceput sa concretizam afacerea. Este a doua oara cand venim la targul din curtea MTR.
Cristina (12 ani), Alexandra (15 ani), Teodora (17), ca si de sanatatea iubitei sale mame, in virsta de 85 de ani.
Doina Teodora. Doamna doctor este medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).
Fiica l-a facut si ea mandru Teodora Becali si-a facut tatal mandru in urma cu o luna. Tanara absolventa a Colegiului National I.
De asemenea, in Viata Sfintei Teodora, care a stralucit prin viata sa imbunatatita intre anii 812 si 892 d.Hr., se consemneaza ca in timpul inmormantarii ei, un bolnav, "la sfarsitul cantarii, a cuprins-o si s-a aplecat asupra trupului sfant, ca sa-i dea acesteia sarutarea cea mai din urma, si indata s-a facut sanatos".
Ne dorim ca prin intermediul acestui proiect, in pragul sarbatorilor de iarna, sa sprijinim cat mai multi oameni nevoiasi carora sa le aducem o bucurie", a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.
Ii invitam pe clienti sa se bucure de creatiile micilor artisti atat in hipermarketurile Carrefour, cat si pe Galeria online", a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.
Calendarul chinezesc anunta noul an drept un an al schimbarilor, al creativitatii si al atitudinii pozitive, motiv pentru care ii invitam pe romani sa descopere o mica parte din fascinanta cultura chinezeasca prin produsele specifice disponibile incepand de astazi in toate hipermarketurile din tara”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.
Liviu Zaharescu, Teodora Maftei , Cristian Mitroi , Catalin Ilnitchi. De Andrada Mihailescu am inteles ca este stabila, Flavia si Liliana Gheorghe la fel.
Unul din cazuri ar fi cel al papei Sergiu al III-lea (904-911), care ar fi fost amantul atat al senatoarei Teodora (870-916), cat si al fiicei acesteia, Marozia.
Si-a botezat cea de-a doua nepotica pe care i-a daruit-o fiica cea mare, Teodora. Desi botezul a fost organizat in secret, omul de afaceri a fost in centrul atentiei inca dinainte sa intre in biserica.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com