Cautare

15731 de rezultate pentru "accident rutier podul galati luna iulie 2007" (3.16 secunde)
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
40 de agenti economici galateni importanti nu vor mai plati taxele si impozitele datorate statului la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, acestia urmind sa vireze sumele respective la " vistieria" Directiei Generale de Mari Contribuabili Bucuresti Noua obligatie pe care o au "greii" economiei galatene, la fel ca si marii contribuabili din toate judetele tarii, a fost "consfintita" prin Ordinul nr.
"Codul Rutier: ... Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
Numai o succinta si atenta urmarire a veniturilor din salarii pe care lucratorii Fiscului bihorean le-au obtinut in 2007 ne arata ca avem de-a face cu salarii babane si nu cu ceea ce liderul de sindicat ne-a servit, fara sa se gandeasca ca am putea accesa site-ul cu pricina.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Pe ordinea de zi s-a aflat proiectul de hotarare privind transmiterea imobilului "Pasaj rutier Filimon Sarbu", cunoscut si sub denumirea de Podul IPMC, din domeniul public al municipiului Constanta si administrarea Consiliului Local Municipal Constanta in domeniul public al statului si administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, precum si incadrarea acestuia in categoria functionala a drumurilor nationale, in vederea realizarii, de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, a lucrarilor de reabilitare a pasajului rutier.
La finele anului 2007, CSA a emis Ordinul 11/2007 referitor la punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
Cand vor fi GATA LUCRARILE Lucrarile de la pasajul subteran din Piata Sudului vor fi gata in luna aprilie a acestui an, iar podul peste Dambovita, din zona de sud-est a Capitalei, va fi finalizat in august, urmand sa fie incepute lucrarile la constructia drumului care leaga podul de Soseaua Oltenitei, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu.
Aniversarea unei invazii si ocupatii cu consecinte tragice pentru romani a fost organizata de o asociatie revizionista maghiara din Satu Mare, denumita Podul, recent infiintata, impreuna cu Asociatia Miklos Horthy si Ordinul Vitejilor, organizatii revizioniste din Ungaria.
Ce spune Luna Neagra despre tine? Lilith, cunoscuta si sub denumirea de Luna Neagra, reprezinta in astrologie un punct virtual, care descrie foarte bine capitolul erotic din viata unei persoane. ... "Astrologia karmica" - Alexandru Nicolici) Luna Neagra in Berbec Luna Neagra in Berbec indica o sexualitate puternica.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Printr-o adresa a DGFP Galati, prin care aceasta institutie raspunde intrebarilor redactorilor Monitorului de Galati, se arata ca motivul pentru care nu au fost luate masuri drastice de recuperare a creantelor pe care le datoreaza firmele lui Bologa este ca 's-a constatat ca acesta nu mai locuieste la adresa cu care a fost inregistrat la Registrul Comertului'.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
Localnicii spera ca investitorii vor veni in regiune cand podul va fi gata.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Imediat dupa producerea accidentului rutier, atat soferul Mercedesului, cat si pasagerii acestuia au coborat din masina si au fugit.
Inexistenta depozitelor de deseuri ecologice, servicii de salubritate care lipsesc in multe din localitatile din mediul rural, cu aceste lucruri se "mandreste" judetul Galati.
Podul lui Oprescu a trecut primul test. ... Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a fost prezent ieri la primele teste facute pe Podul Basarab.
google-analytics.com