Cautare

15732 de rezultate pentru "accident rutier podul galati luna iulie 2007" (4.69 secunde)
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
Pe ordinea de zi a sedintei din 31 iulie a Consiliului Judetului (CJ) Galati s-au aflat si doua proiecte de hotariri privind alocarea de sume pentru realizarea unor investitii la podul peste piriul Candrea si pentru reparatiile la drumurile comunale ale localitatii Grivita.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a chemat in judecata CNCFR-Regionala CFR Galati pe motiv ca aceasta din urma nu si-a achitat obligatiile catre bugetul consolidat al statului.
4 iulie, Ziua Independentei SUA (Autoare: ... Statele Unite ale Americii sarbatoresc, la 4 iulie, Ziua nationala. Cunoscuta ca Ziua Independentei, aceasta marcheaza aniversarea Declaratiei de Independenta din 4 iulie 1776, fata de Marea Britanie, semnata de 13 colonii de pe continentul nord-american.
Podul Vidin - Calafat se anunta mana cereasca pentru oras. ... "Podul ocoleste Calafatul. ... Singurii care ar putea profita de traseul soselei si al caii ferate care face legatura cu podul sunt proprietarii de terenuri aflate in vecinatatea infrastructurii, cu conditia ca pamanturile sa nu fie expropriate. ... "Podul ocoleste Calafatul.
Pentru fluidizarea traficului de pe podul Fetesti-Cernavoda, Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat joi ca in cateva zile intentioneaza sa infiinteze inca 6-7 porti de taxare.
Lucrarile la podul de la Calafat avanseaza vizibil.
pasajul Basarab Pasajul Basarab a fost deschis traficului auto, azi, la ora 6.00, primele masini traversand deja podul, pe care vor circula si tramvaiele liniei 34.
Podul Mircea Voda si Podul Calicilor. ... Podul va fi prevazut si cu doua parcari subterane, cate una pe fiecare mal al Dambovitei, fiecare cu aproximativ 200 de locuri. Podul Calicilor va fi construit din dreptul strazii Selari si va traversa Dambovita pana la Palatul de Justitie.
"Podul prieteniei, intre istorie si viitor", pe care o puteti citi in continuare. Probabil ca multi dintre dumneavoastra cunoasteti "Podul prieteniei" , pe care l-ati traversat in drum spre Bulgaria, Grecia sau Turcia.
Podul-simbol al trecerii si al incercarii Simbolismul podului este extrem de bogat in Occident, dar si in lumea orientala. ... Pontiful este, in acelasi timp, constructor dar si podul insusi, ca mediator intre cer si pamant.
Din Podul de Flori, care a unit odata, fara a mai lua in seama barierele artificial create, pe cei de o parte si alta a Prutului, nu s-a mai ales decit praful.
Numarul vizitatorilor straini in Romania inregistrati la punctele de frontiera in iulie a fost de peste 962.000 de persoane, in crestere cu 38,7 % fata de iulie 2006, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Noile propuneri facute joia trecuta de catre conducerea Combinatului sindicalistilor de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum au fost trecute intr-un proces verbal semnat de toti reprezentantii celor doua parti.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Parada motoarelor, concerte rock si foc de tabara la cea de-a 8-a editie a Black& White Motor Fest Membrii Choper Academy s-au reunit timp de 3 zile la complex Albatros Podul 4 pentru cea de-a 8-a editie a festivalului Black& White Motor Fest.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
google-analytics.com