Cautare

15731 de rezultate pentru "accident rutier podul galati luna iulie 2007" (3.59 secunde)
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Proiectul nu are Plan Urbanistic Zonal, obligatoriu in astfel de situatii Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat in mai multe randuri ca lucrarile la pasajul subteran de la Piata Charles de Gaulle vor incepe in luna august, o data cu lucrarile la parcarea subterana din zona.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, filiala Galati, a fost chemata in judecata de catre Electrica pentru plata unei datorii de 300.000 de lei dupa ce ministerul de resort nu a platit subventia pentru energia electrica la timp.
Astfel bancile, trezoreria, Directia Finantelor Publice, dar si casieriile sucursalei Electrica Botosani si ale societatii Apa Grup vor fi inchise in zilele de 30 iunie si 1 iulie in vederea adaptarii programelor de contabilitate, respectiv de facturare-incasare la noua moneda.
a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Este vorba despre reabilitarea Pasajului Electroputere, situat pe Calea Bucuresti, la intersectia cu bulevardul Decebal, si de podul catre Melinesti, care trece peste triajul CFR.
Gazeta de Sud v-a prezentat cu putin timp in urma un amplu reportaj de pe malul bulgaresc al santierului de la podul ce va lega cele doua tari. ... Intre timp, FCC s-a pus pe treaba, iar podul a inceput sa prinda contur.
Podul Mihai Voda si Podul Calicilor. ... Podul va fi prevazut si cu doua parcari subterane, cate una pe fiecare mal al Dambovitei, fiecare cu aproximativ 200 de locuri. Podul Calicilor va fi construit din dreptul strazii Selari si va traversa Dambovita pana la Palatul de Justitie.
Pe data de 13 august 2013 s-au implinit opt ani de cand, in urma unei viituri pe raul Arges, podul de cale ferata de la Gradistea - Giurgiu s-a prabusit.
- restaurare podul mare si Podul cu Nuci, restuarare alei pietonale, retenție ape meteorice - canalizare pluviala alei, irigații (sistem simplu cu aspensoare), alimentare cu apa si canalizare, toalete - inlocuire stalpi iluminat , restaurare, relocare stalpi iluminat originali, curațire grafitti Cetate - restaurare izvor Eminescu, restaurare izvor Sissi Stefanidi, restaurare Grota, propunere semnalistica.
Adus de niste specialisti americani, podul a fost instalat intr'un loc deosebit de periculos. Aici, in fiecare primavara, cand apele veneau mari, inundau o valcea si luau podul.
Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat. ... Din martie pana in iulie te vei intoarce, periodic, la vechile legaturi sentimentale, la vechile dorinte si le vei selecta pe cele pe care vrei sa le vezi realizate.
Doar 350 de persoane din judetul Galati care se ocupa cu cultivarea legumelor, fructelor, arbustilor sau florilor in sere, solarii sau in sistem irigat platesc impozit statului pentru cistigurile pe care le vor obtine in anul 2005 din aceasta activitate.
Asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic si lucrarile de executie la podul peste canalul Dunare- Marea Neagra costa peste 1,6 milioane euro si respectiv 23 milioane euro.
Plecarea lui Dragu Togan a ridicat numeroase semne de intrebare in 2007, insa cum partile implicate au refuzat sa comenteze la acel moment, s-a aflat extrem de putin despre cele intamplate.
PODUL CALARASI - SILISTRA!, declaratie pe care o puteti citi in continuare. ... In ultima vreme s-a vorbit foarte mult despre podul de la Braila, o investitie exceptionala si extrem de necesara, intr-o zona in care Dunarea are ambele maluri in interiorul Romaniei.
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
google-analytics.com