Cautare

15732 de rezultate pentru "accident rutier podul galati luna iulie 2007" (3.06 secunde)
"Recompensele" dure pe care le vor primi evazionistii fiscali sint prevazute in Legea 241 din 15 iulie 2005, care a intrat in vigoare la inceputul acestei saptamini.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Ministrul Administratiei si Internelor s-a aflat ieri, pret de cateva ore, intr-o vizita de lucru la Galati. ... Printre invitati s-au numarat Mihai capra, prefectul judetului Galati, Mircea Toader, vicepresedintele Consiliului Judetean Galati, Inspectorul sef al IJP Galati, comisar sef Tache Bocaniala.
Datele statistice oficiale arata ca, dupa 1 iulie 2008, data la care s-a înlocuit taxa de prima înmatriculare cu taxa de poluare, au scazut vânzarile de masini noi.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. ... COD RUTIER 2013: ... 454, din 24 iulie 2013.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
• In ziua de 27 octombrie a.c., incepand cu ora 07.00, se va restrictiona traficul rutier, pana la ora 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pana la Piata Victoriei, pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache catre Piata Victoriei, precum si efectuarea virajului la stanga din Piata Victoriei catre Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu.
Romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Frantei, 14 Iulie STIRI.TVR.RO : 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
Peste 300 de angajati ai unor societati galatene care au contracte cu ArcelorMittal Galati au fost disponibilizati in ultimele zile sau urmeaza sa-si piarda locul de munca in perioada urmatoare, conform notificarilor primite de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati .
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
Pasajul Rutier Denivelat Superior Basarab va realiza legatura rutiera si de tramvai intre B-dul N. ... Orhideelor - Podul Grozavesti - B-dul Vasile Milea (pentru circulatia tramvaielor) si respectiv Soseaua Grozavesti, intregindu-se astfel inelul principal de circulatie al Municipiului Bucuresti in partea de N-V.
Halelor, Splaiul Independentei pana la pod Hasdeu, intoarcere pe sensul celalalt (fara a afecta traversul pe podul Hasdeu), retur pe sensul celalalt al Splaiului Independentei pana la Piata Natiunilor Unite, dreapta pe bd Natiunilor Unite, stanga pe bd Libertatii, Piata Constitutiei-SOSIRE.
Cu aceasta ocazie, traficul rutier va fi restrictionat astfel: ... Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Piata Unirii; ... Crangasi - Podul Grant - Cal. ... Crangasi - Podul Grant - Str.
Cu aceasta ocazie, traficul rutier va fi restrictionat astfel: ... Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Piata Unirii; ... Crangasi - Podul Grant - Cal. ... Crangasi - Podul Grant - Str.
Pentru cei care nu mai au vie in memorie tragedia de la Medgidia, reamintim ca, in data de 30 iulie 2008, la punctul de lucru al invinuitei SC Lafarge Ciment Romania SA din Medgidia a avut loc un accident de munca soldat cu decesul instantaneu al victimelor Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.05, G.
Judecatorii de la Curtea de Apel Galati, dar si de la alte instante galatene, precum si personalul auxiliar de specialitate si cel asimilat acestora (informaticienii) au cerut in cursul acestui an egalitate de tratament in privinta acordarii sporului amintit.
Pentru a-si realiza scopul, Traian Basescu a atacat la CCR legea referendumului, desi ea a mai trecut prin aceasta instanta in luna iunie. ... (Sesizarea a venit la CCR pe 4 iunie, pronuntarea a avut loc pe 26 iunie, iar publicarea motivarii in Monitorul Oficial, pe 5 iulie).
Practic, incepind cu 5 iulie, indiferent de tipul de contract de munca cu care sint incadrati, respectiv daca muncesc zilnic 8 ore sau intre 2 si 7 ore, salariatii vor avea stagiu complet de cotizare in luna respectiva, lucru care cintareste la stabilirea virstei de pensionare.
google-analytics.com