Cautare

5052 de rezultate pentru "accident pe autostrada transilvania 29 06 2010" (7.65 secunde)
Un accident in lant in care sunt implicate 11 masini a avut loc marti dimineata pe Autostrada Transilvania. Sase persoane sunt ranite, potrivit primelor informatii.
Romania va avea, pana la sfarsitul anului 2010, inca 180 de kilometri de autostrada, respectiv tronsoanele Bucuresti-Moara Vlasiei-Ploiesti, Campia Turzii-Gilau, Suplacu de Barcau-Bors si centura Sibiu, a declarat Stefan Szobotka, directorul de comunicare al CNADNR.
Scene de groaza, filmate pe o autostrada din China. Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Cluj cu reprezentantii filialelor din Transilvania si Banat. ... Vom continua o discutie si pe un anumit specific pe care Transilvania il are, si despre proiectele de infrastructura abandonate de actuala Putere, cum ar fi autostrada Transilvania.
Un vagon a cazut pe sosea, iar alte doua au ramas suspendate. Cel putin 6 oameni au murit si alti 77 au fost raniti, dupa ce garnitura a deraiat, pe un pasaj feroviar peste o autostrada. Un vagon a cazut pe sosea, iar alte doua au ramas suspendate.
Un vagon a cazut pe sosea, iar alte doua au ramas suspendate. Cel putin 6 oameni au murit si alti 77 au fost raniti, dupa ce garnitura a deraiat, pe un pasaj feroviar peste o autostrada. Un vagon a cazut pe sosea, iar alte doua au ramas suspendate.
Alpha Bank, Banca Romaneasca, Piraeus Bank Romania, Volksbank Romania si Banca Transilvania au batut, in secret, palma in privinta comisioanelor pe care urmau sa le aplice tranzactiilor financiare inca din primavara acestui an, iar cazul a ajuns in atentia Consiliului Concurentei din luna martie.
Cel mai mult au avut de câstigat investitorii la SIF 3 Transilvania.Valoarea totala tranzactionata este de 222,4 milioane de lei, media zilnica fiind de 44,5 milioane de lei, în scadere cu 39% fata de cea tranzactionata în saptamâna anterioara.
Electrica Distributie Muntenia Nord, Electrica Distributie Transilvania Sud si Electrica Distributie Transilvania Nord.Potrivit agentiei Reporteri.ro, pentru acest lucru, compania a pus la bataie suma de 68,5 milioane RON(fara TVA) - 81,5 milioane RON( cu TVA), adica aproximativ 22,3 milioane euro.
In ciuda crizei, Banca Transilvania (BT) a deschis ieri o noua unitate in Banie, in cartierul Valea Rosie, pe strada Sarari-Siloz, la parterul blocului M51-M52.
Le-am intampinat pe doamne cu un pahar de Roze de la Domeniile Samburesti in cel mai elegant hotel de cinci stele si singurul acreditat in Romania cu meniul realizat 100% cu produse bio.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S.
Singura autostrada din Romania cu 3 benzi pe sens Autostrada Bucuresti-Ploiesti este singura sosea din Romania care are o portiune cu trei benzi pe sensul de mers.
Citeva grupuri financiare importante au prezentat autoritatilor sucevene o oferta de construire a unei autostrazi cu fonduri private pe traseul Siret-Suceava-Vatra Dornei.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va plati aproximativ 10,69 milioane euro pentru supervizarea lucrarilor la varianta de ocolire Deva-Orastie, care va avea standard de autostrada.
Romania a construit 281 de kilometri de autostrada (daca este luata in calcul refacerea completa a autostrazii Bucuresti-Pitesti) in aproape 20 de ani si a modernizat doar 28% din cei 16.
Sorin Oprescu a vizitat santierul de la Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1.
In Romania, autostrada va fi construita pe traseul E 85 Proiectul de constructie a unei autostrazi care sa lege Marea Neagra de Marea Baltica va fi discutat in luna octombrie, la Cernauti, a anuntat, vineri, la Siret, directorul proiectelor de retele rutiere si feroviare al Comisiei Economice pentru Europa a Natiunilor Unite, Helmut Meelich.
Boagiu este multumita de stadiul lucrarilor la Autostrada A2 Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a verificat, sambata, stadiul lucrarilor de constructie la autostrada A2, intre Murfatlar si Constanta, si a declarat ca lucrarile sunt in grafic, iar pana la sfarsitul acestei luni se va putea circula pe tronsonul respectiv, pe cate o singura banda, conform termenelor asumate de constructor.
google-analytics.com