Cautare

5052 de rezultate pentru "accident pe autostrada transilvania 29 06 2010" (3.28 secunde)
Autostrazile la romani Pentru romani autostrada nu mai are de multa vreme semnificatia fireasca, nu mai e o limba de asfalt pe care se poate circula in conditii de relativa civilizatie intre punctul A si punctul B, nu e un articol de inventar pentru infrastructura rutiera.
Escroci pe Autostrada Soarelui: Ce teapa poti lua pe drumul spre litoral Autostrada A2, Autostrada Soarelui, este cea mai aglomerata a tarii, vara, cel putin in weekend. ... Stirile Pro TV au realizat un reportaj cu camera ascunsa pe A2, despre escrocii care ii pacalesc pe soferii de buna credinta:
S-a SURPAT inca o AUTOSTRADA din ROMANIA Pe autrostrada A6, construita de firma italiana Tirena Scavi, se circula cu restrictii din cauza alunecarilor de teren care au afectat taluzurile.
Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) propune, ca forma de regionalizare, o impartire in trei regiuni istorice mari - fostele principate Transilvania, Moldova si Tara Romaneasca, divizate in 14 regiuni integrate, a afirmat, marti, presedintele formatiunii, Toro T. ... Ce ar cuprinde regiunile Transilvania:
Astazi se implinesc 157 de ani de la Mica Unire, realizata de Alexandru Ioan Cuza pe 24 ianuarie 1859, la Bucuresti Pe 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza, ales domn al Moldovei pe 5 ianuarie in acelasi an, a fost numit domnitor si in Tara Romaneasca.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare. 'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Autostrada Soarelui va fi finalizata pana in aprilie 2011 iar pentru portiunea ramasa de circa 70 km exista banii necesari a declarat ministrul Transporturilor si Infrastructurii Radu Berceanu(foto) intr-o emisiune televizata. "Se construieste pe trei portiuni la care sunt trei constructori.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
Coliziuni cu un animal 4% Incepand cu 1 iulie 2009, anumite accidente rutiere survenite pe teritoriul Romaniei pot fi solutionate prin constatare amiabila, fara a mai fi nevoie de interventia Politiei. ... In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
pentru ca CNADNR arunca banii pe sosele fara miza in creierii muntilor", pe care o puteti citi in continuare.
- pentru Autostrada Transilvania; - pentru Autostrada Moara Vlasiei - Ploiesti; - pentru decontaminarea si punerea la dispozitie a terenului necesar in zona Turda, pentru terenul aferent constructiei Autostrazii Transilvania; ... - neinceperea pana la aceasta data a tronsonului de autostrada Deva-Orastie.
Lucrarile pentru Autostrada Brasov-Bors vor continua, in ciuda discutiilor asupra bugetului care va fi alocat lucrarilor din 2005, afirma ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Compania Bechtel nu va putea respecta graficul lucrarilor la Autostrada Brasov-Bors stabilit pentru 2006, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, citat de Mediafax.
Costurile lucrarilor de constructie la autostrada Transilvania vor fi suplimentate cu 60 de milioane de euro, suma necesara constructiei unui viaduct de 1,85 kilometri, cel mai mare din Romania, la Suplacu de Barcau, pe tronsonul Suplacu de Barcau-Bors.
Ministerul Comunicatiilor din China a anuntat ca statul asiatic are 65.000 de kilometri de autostrada. ... China a raportat stadiul lucrarilor la reteaua de autostrazi, avand in 2010 65.000 de kilometri de autostrada, conform Ministerului Comunicatiilor.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
google-analytics.com