Cautare

5052 de rezultate pentru "accident pe autostrada transilvania 29 06 2010" (4.28 secunde)
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ieri, cu referire la discutiile despre remanierea guvernamentala, ca il lasa pe Emil Boc sa-l aprecieze.
Pe hartie (Autor:
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat, joi, ca sumele care vor fi alocate in acest an pentru Autostrada Brasov-Bors "vor depasi 400-450 de milioane de euro".Potrivit primului-ministru, pana acum au fost platiti 238 de milioane de euro, dar mai exista sume suplimentare alocate Ministerului Transporturilor, care vor fi platite pe masura realizarii si acceptarii lucrarilor."Fata de alocarile bugetare initiale pentru Autostrada Transilvania, am majorat substantial, la rectificarea bugetara din luna iunie, alocarile pentru acest obiectiv de infrastructura.
Anul acesta vor fi finalizate centura de ocolire a Clujului si 42 de km din Autostrada Transilvania. ... Premierul a vizitat, duminca, santierul centurii de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Valcele-Apahida, afirmand ca isi doreste sa se poata circula pe acest obiectiv de Craciun.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Orasul de sub Autostrada Soarelui, salasul primilor romani. ... S-au stabilit in zona Valu lui Traian, exact pe locul unde, in zilele noastre, se construieste Autostrada Soarelui. ... Si-au ingropat casele din piatra pe jumatate in pamant, si-au pus acoperis de paie si stuf.
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor.
Autoritatile romane nu reusesc sa construiasca macar 100 de kilometri de autostrada pe an, dar la biruri se gandesc.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Rusia va construi o autostrada care va inconjura Marea Neagra. Autostrada va avea 7.100 de kilometri si ar urma sa tranziteze si Romania, pe langa Turcia, Georgia, Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Grecia si Bulgaria, informeaza MEDIAFAX.
Autostrada Soarelui se amana pentru 2014 Sperantele soferilor de a circula de la Constanta la Bucuresti pe autostrada in acest an sunt zdrobite de constructori. ... Potrivit informatiilor obtinute de Romania Libera, Editia de SE, Autostrada Soarelui va fi finalizata cel mai devreme in 2014.
In cativa ani vom avea 845 kilometri de autostrada Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
BILANT Ce au facut guvernantii in anul 2011:53 km de autostrada, trei stadioane si un pasaj Inaugurarea a 53 de kilometri de autostrada, construirea a trei stadioane si terminarea pasajului Basarab.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Autostrada Bucuresti - Constanta a fost finalizata joi; proiectarea obiectivului a inceput in anii ‘80 Lucrarile pentru tronsoanele 6 si 7 ale autostrazii A2, respectiv Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta, au fost receptionate oficial joi, autostrada Bucuresti - Constanta fiind in sfarsit finalizata pe toate tronsoanele.
Autostrada Soarelui a fost facuta degeaba din punctul de vedere al traficului: ... La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010. Surprinzator, Autostrada Soarelui este mai putin circulata decat cel putin alte 10 drumuri din Romania.
5 stiri business pe care nu trebuie sa le ratezi Cele mai ieftine credite din istoria programului Prima Casa, despre autostrada Transilvania si nu numai si topul celor mai lichide companii listate din regiune. Citeste pe larg revista presei din 29 iulie 2011 1.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marti, inainte de intalnirea cu reprezentantii companiei Bechtel, ca vrea ca tronsonul Cluj-Bors al Autostrazii Transilvania sa fie finalizat pana in 2012.
Grupul chinez China Overseas Engineering Group construieste doua tronsoane in lungime de 49,2 kilometri din autostrada ce uneste Berlinul de Varsovia.
google-analytics.com