Cautare

5052 de rezultate pentru "accident pe autostrada transilvania 29 06 2010" (6.37 secunde)
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Pe anul trecut, Doljul nu a stat prea bine la unii indicatori economici, daca ne luam dupa cifrele publicate recent de Directia de Statistica pentru luna decembrie a anului trecut.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Reprezentantii Politiei de Frontiera Bihor au precizat ca accidentul a avut loc pe soseaua 42, intre localitatile Berettyoujfalu si Foldes, pe directia de mers spre Bors.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Cel putin 31 de persoane au fost ranite si 17 sunt date disparute, in urma unui grav accident rutier produs luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei. ... Accidentul a avut loc pe autostrada A9, intre localitatile Münchberg si Gefrees, in landul Bavaria.
"Lucrarile la autostrada Transilvania vor fi reluate cat mai curand, in functie si de conditiile meteo, iar in prezent este in curs de finalizare graficul de lucrari pentru acest an", a declarat ieri ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
La cererea ONG-urilor, Autostrada Transilvania va fi dotata cu adevarate pasaje prin care animalele vor putea sa treaca dintr-o parte a alta a carosabilului. Caile de acces vor fi construite pe toata lungimea autostrazii, pe dedesubtul soselei.
Constructorul american al Autostrazii Transilvania, compania Bechtel, ar dori sa deschida anul acesta cel de-al treilea santier. Este vorba de santierul tronsonului de autostrada dintre Gilau si Nadaselu.
Accident in lant pe Autostrada Soarelui. ... Accidentul s-a produs, duminica, pe Autostrada Soarelui (A2), pe sensul de mers Bucuresti â€" ConstanÈ›a, informeaza Romania TV.
Trei est-europeni au murit intr-un accident pe o autostrada in Irlanda. Accidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in apropierea orasului Cashel, pe autostrada M8, ce leaga Cork de Dublin.
Evolutia lucrarilor la Autostrada Transilvania, realizate de catre firma americana Bechtel, nu-l multumeste pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Acesta a declarat ca statul roman a semnat cu Bechtel un contract prost facut, deoarece firma are toate drepturile, pe cand autoritatile romane au numai obligatii.
Activitatile de constructie a Autostrazii Transilvania vor fi reduse substantial, iar aceasta masura ar putea afecta pana la 2.300 de angajati, ca urmare a faptului ca CNADNR datoreaza constructorului 27 de milioane de euro, a anuntat, miercuri, directorul de proiect pentru Autostrada Transilvania.
Nicolescu a fost numit sef al IPJ Dolj pe 10 aprilie 2009, acesta preluand conducerea politiei doljene dupa pensionarea comisarului-sef Gheorghe Bica.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
google-analytics.com