Cautare

6059 de rezultate pentru "accident 03 12 2009 tg jiu la spitalu tudor" (2.79 secunde)
Deputatul Daniela Buruiana Aprodu, fost membru PRM, a declarat la Realitatea TV ca formatiunea din care a facut parte este "in disolutie", iar liderul C. ... Tudor "se afla intr-un stadiu avansat de cadavru politic".
Corneliu Vadim Tudor, EXCLUS din PRM.
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
Tudor Caranfil, in varsta de 88 de ani, a murit sambata dimineata, in casa lui din Bucuresti. ... De asemenea, Irina Margareta Nistor a postat un mesaj pe Facebook in care a anuntat moartea lui Tudor Caranfil.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Astfel, profitul net consolidat dupa impozite si plata intereselor minoritare ale grupului BCR a scazut in primul semestru cu 19,5%, la 488,5 milioane de lei, in principal din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, generate de contractia economiei, care a avut un impact negativ major asupra clientilor.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite. Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Un nou razboi s-a declansat pe scena politica din Romania, principalii actori fiind liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si liderul PIN Cozmin Gusa, caruia i s-a alaturat prietenul social-democrat Victor Ponta, dar in calitate de avocat.
Atunci cand nu prezinta emisiunea "O data-n viata" si festivalurile de folclor din tara, Iuliana Tudor se implica in campanii de voluntariat.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Am pus cap la cap datele din toata regiunea si a rezultat urmatorul aspect: ... Doljul merge pe infrastructura de afaceri, împins de la spate de Ford, pe investitiile în agricultura si pe cele imobiliare.
Am pus cap la cap datele din toata regiunea si a rezultat urmatorul aspect: ... Doljul merge pe infrastructura de afaceri, împins de la spate de Ford, pe investitiile în agricultura si pe cele imobiliare.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a angajat o firma din Bucuresti sa îi recupereze creantele de la mai multi beneficiari, SRL-ul stabilindu-si singur onorarii impresionante pentru sumele recuperate. ... Contractul de cesiune a fost încheiat la jumatatea lunii octombrie 2008 cu SC BEST Recuperare Creante SRL din Bucuresti.
In 2007, ar trebui pusa in functiune Statia de epurare a apelor uzate de la Facai, construita cu fonduri europene.
Consilierii locali ai municipiului Targu Jiu au aprobat un proiect de hotarare prin care va fi alocata suma de peste 2,3 miliarde de lei vechi pentru amenajarea unei parcari la Spitalul Judetean Targu Jiu.
Deputatii gorjeni Pantelimon Manta (PC) si Marcel Romanescu (PD) nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" si presteaza la Camera Deputatilor prin cumul de functii, motivul fiind salariul mult mai mare de la facultate, cel putin in cazul deputatului conservator.
google-analytics.com