Cautare

6059 de rezultate pentru "accident 03 12 2009 tg jiu la spitalu tudor" (3.26 secunde)
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) se "lauda" ca in primele opt luni din acest an numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 12%, iar al persoanelor decedate, cu 17,59%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma actiunilor preventive efectuate de politisti.
Furtuna iscata in PPRM duminica, odata cu anuntarea neasteptatei reveniri a lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului, s-a intetit ieri culminand cu excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. Tudor Gheorghe:
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia. ... Tudor primise acest ordin printr-un decret emis la 10 decembrie 2004.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, de ziua lui de nastere, ca, indiferente de rezultatele alegerilor de duminica, "nu va iesi din politica".
Vadim Tudor, sufocat de procese cu despagubiri de miliarde.
L-am cunoscut personal pe dl profesor Tudor Opris, initiatorul primului cenaclu literar pentru copii, Sagetatorul.
Evz.ro / Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor a primit o oferta de munca la Senatul Romaniei Senatorul Haralambie Vochitoiu, impresionat de tragedia din familia lui Corneliu Vadim Tudor, a decis sa le ajute pe fetele si sotia Tribunului.
Premierul Victor Ponta a declarat la Targu Jiu ca sustine infiintarea Companiei Energetice Oltenia(CEO) pe formula discutata pana in prezent. Seful Guvernului a precizat insa ca nu vor mai exista numiri pe criterii politice la noua entitate economica, ci management privat.
DD, numai 12% Dan Diaconescu nu are sorti de izbanda in confruntarea electorala cu Victor Ponta in colegiul Targu Jiu.
Licitatia pentru vanzarea CET Targu Jiu a fost amanata de trei ori, intrucat nici o societate nu s-a aratat interesata sa achizitioneze unitatea care nu a functionat niciodata. Primaria si Consiliul Local Targu Jiu nu reusesc sa gaseasca un cumparator pentru CET-ul situat in cartierul Romanesti.
SC SUINPROD SA Bumbesti Jiu va implementa in premiera la noi in tara un nou sistem de crestere a porcinelor, dupa un model practicat la scara larga in tarile Uniunii Europene. ... Cand animalele ajung la maturitate, SUINPROD le cumpara la pretul pietei, scazand investitiile facute.
Fostii salariati de la SC Grimex SA Targu Jiu isi vor primi, dupa 5 martie, salariile compensatorii, in urma unei hotarari a instantei de judecata.
Statiunea Pomicola din Targu Jiu a fost preluata, prin lege, de Universitatea "Constantin Brancusi" (UCB). Statiunea Pomicola Targu Jiu a intrat in patrimoniul UCB, printr-o lege aparuta in urma cu cateva zile.
DN 66 Rovinari - Targu Jiu a intrat, in sfarsit, in atentia Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, dupa ce in 21 de luni scurse de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor, constructorul, o firma din Ungaria, nu a rea-lizat decat 3,51% din acestea.
Directorii Complexului Energetic de la Rovinari (CER) ar putea trai linistiti doar din banii pe care ii obtin din drepturile de autor. ... In ceea ce il priveste pe directorul general Gheorghe Lesu Davitoiu, averea acestuia cuprinde doua terenuri mostenite in 2008 la Targu Jiu si Arcani.
google-analytics.com