RTV.NET: Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014
Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Alaturi de mai multe milioane de romani, pe data de 2 noiembrie, Tudor Gheorghe a pus stamplia in dreptul Victor Ponta. Tineretea, inteligenta si energia liderului Guvernului l-au determinat pe maestrul Gheorghe sa sustina Victor Ponta Presedinte!
Pe data de 2 noiembrie am votat, alaturi de cateva milioane bune de romani, Victor Ponta. Nu mi-a sugerat nimeni, nu m-a obligat nimeni, e greu sa ma oblige pe mine cineva sa spun acest lucru. Eu cred ca la ora actuala, si e dreptul meu sa cred asta, la Cotroceni ar fi bine sa ajunga Victor Ponta, pentru ca este tanar, avem nevoie de un Presedinte cetatean roman, tanar, inteligent, dar mai ales viu!, a declarat Tudor Gheorghe intr-un mesaj de sustinere.
Victor Ponta i-a multumit calduros maestrului Tudor Gheorghe printr-o postare pe pagina oficala de Facebook : Sustinerea maestrului Tudor Gheorghe ma onoreaza. Va multumesc! Va pretuiesc si va respect enorm pentru ca tineti viu spiritul romanesc, dragostea de limba si mandria noastra nationala!.