Cautare

6059 de rezultate pentru "accident 03 12 2009 tg jiu la spitalu tudor" (7.06 secunde)
Primaria Targu Jiu a gasit o solutie pentru a depasi criza financiara. Locurile de parcare de resedinta, amenajate in urma cu putin timp, au inceput sa aduca venituri consistente la bugetul local.
Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj, ar vrea sa renunte la autoturism in favoarea mersului calare pe un cal sau o bicicleta.
a fost lansata, ieri, la Clubul Cairo din Targu Jiu, unde au fost prezenti peste 60 de tinerii din TSD, precum si din cadrul organizatiilor de tineret ale PNL si PC Gorj. ... Din partea Organizatiei Centrale a TSD au fost prezenti la Targu Jiu:
Dumitru Leustean a fost inlocuit din functia de director al Sectiei Drumuri Nationale Targu Jiu.
Alegatorii din Gorj au preferat candidatii Uniunii Social-Liberale la scrutinul de duminica. Potrivit Biroului Electoral Judetean, gorjenii au iesit in numar mare la vot, judetul clasandu-se pe locul 16 la nivel national, cu 58,85% participare la vot.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj nu a trimis inca anchetatorilor notele de control rezultate in urma verificarilor la firmele afaceristilor romi Barcina si Potarca.
Presedintele Consiliului de Administratie al SC SUCCES NIC COM SRL din Targu Jiu, Nicolae Sarcina, s-a aratat interesat de achizitionarea autogarii din municipiu.
Terenul pe care se afla Palatul de Justitie din Targu Jiu, in care functioneaza Tribunalul Gorj si Judecatoria Targu Jiu, este revendicat de mostenitorii fostilor proprietari.
Directia Publice de Venituri din cadrul Primariei Târgu Jiu a pus sechestru pe doua case apartinând unor familii de etnie roma, care figurau cu datorii la plata impozitelor de locuinte în suma de 70, respectiv 75 de milioane de lei vechi.
Lichidatorul ROVIGO Bucuresti a evaluat pentru a scoate la vanzare sediul Societatii Comerciale pentru Închiderea si Conservarea Minelor (ICM) SA  Targu Jiu, aflat in aceeasi cladire cu SNLO.
In Bazinul Hidrografic Jiu vor fi realizate, pana la sfarsitul acestui an, investitii in valoare de 31,959 milioane de lei.
Zeci de cetateni din Targu Jiu sunt obligati sa efectueze munca in folosul comunitatii pentru ca nu isi platesc amenzile catre bugetul local.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
In ciuda faptului ca judetul Gorj detine resurse importante de apa potabila, aflata in special in surse de suprafata, preturile la lichidul vital au crescut de cateva ori in ultimii ani si sunt comparabile cu cele practicate de furnizori din judete care nu sunt favorizate de natura la capitolul surse de apa.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori:
Pandurii Targu Jiu a pus accent pe pregatirea fizica in primele zile ale stagiului din Antalya. ... Sper ca in zilele urmatoare sa facem mai mult cu mingea pentru ca vor veni si meciurile amicale la finalul acestei saptamani.
Mobitelco Cluj 80-70 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 800 Energia: ... Mobitelco Cluj, scor 80-70 (25-23, 15-13, 16-22, 24-12). In tur, la Cluj, gorjenii castigasera in prelungiri, 92-89. ... Cu o rotatie de doar sase jucatori, ardelenii nu au rezistat la Targu Jiu pana la capat, cedand total in finalul jocului.
Pandurii Targu Jiu intalneste "lanterna rosie", CS Mioveni, dar asta nu e o garantie a succesului pentru trupa lui Grigoras Pandurii are de ce sa-si faca griji. ... "Va trebui sa facem tot posibilul sa castigam la Mioveni.
Mijlocasul Calin Cristea a inceput sezonul titular, insa pana la finalul anului 2011 a adunat abia 159 de minute in teren in Liga 1. ... "Ma simt destul de bine si pe acest post, am mai jucat fundas stanga si la Alba Iulia.
google-analytics.com