Cautare

3562 de rezultate pentru "5 seria a 3 a 30 08 2010 clasament" (2.56 secunde)
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului.
Autoritatile promiteau inca 300 de hotspoturi pana la sfarsitul lui 2010, dar nu s-a mai auzit nimic. ... In acest an, RCS&RDS si-a dezvoltat o retea Wi-Fi care a ajuns la peste 400 de hotspoturi in tara, prin care internetul poate fi accesat gratuit de proprii abonati.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Romania se afla pe locul 45 in clasamentul celor mai pasnice tari din lume, coborand 14 locuri fata de anul trecut si inregistrand unul dintre cele mai mari declinuri din Europa Centrala si de Est, potrivit Indexului Pacii Globale (GPI) pe anul 2010, publicat marti.
Bulevardul Magheru a coborat sapte pozitii in 2010, pe locul 47, intr-un clasament al celor mai scumpe 59 de artere comerciale la nivel mondial, elaborat de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pe baza valorii chiriilor, devenind printre cele mai ieftine din Europa Centrala si de Est.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Elevele lui Berti Vasuica si Pusa Dina (foto) au disputat miercuri si duminica doua partide, pierzandu-le pe amandoua cu 3-0. Prima a avut loc la Bucuresti, cu CSM, cealalta duminica, pe teren propriu, cu Tomis Constanta.
Pe baza informatiilor publicate pe pagina de Internet a Senatului, Institutul pentru Politici Publice a prezentat un clasament conform caruia senatorul PRM Gheorghe Funar a folosit cel mai mult cartela de vot, a avut cele mai multe interventii in plen si cele mai multe initiative legislative.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
n Candidatul PD-L la Primaria din Tecuci a obtinut de doua ori mai multe voturi in turul al doilea fata de Vasile Pazvante, reprezentant al Partidului Verde.
Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite, nu a fost luat in calcul in acest clasament, pentru ca este in functie.
Romania se afla pe pozitia 38 intr-un clasament realizat de Economist Intelligence Unit (EIU) in randurile a 60 de tari in ceea ce priveste atractivitatea mediului de afaceri previzionata pentru perioada 2005-2009, urcand astfel opt locuri fata de perioada 2000-2004.
European Drinks ocupa locul 8 in acest clasament din punct de vedere al volumului anual de vanzari. ... Codul NACE a fost creat si implementat in Comunitatea Europeana, fiind utilizat in clasificarea companiilor conform domeniilor in care activeaza.
Romania a inregistrat schimbari importante in ceea ce priveste mediul de afaceri, in anul 2004, se arata intr-un raport al Bancii Mondiale (BM), publicat ieri.
Potrivit site-ului Yahoo!News, Search Appliance si Google Mini sunt doua dispozitive hardware care gazduiesc motoare de cautare software cu scopul de a ajuta utilizatorii sa gaseasca informatiile necesare stocate pe serverele lor.
google-analytics.com