Cautare

3562 de rezultate pentru "5 seria a 3 a 30 08 2010 clasament" (7.80 secunde)
CFR Calatori intentioneaza sa modernizeze, în urmatorii patru ani, 46 de trenuri etajate, valoarea estimativa a contractului fiind de 509,24 milioane de lei (aproximativ 144 milioane de euro), suma care va fi asigurata de la bugetul de stat.
Deja utilizator al unui BMW Seria 7, Hagi va testa si calitatile unuia dintre cele mai inovatoare modele de pe piata. BMW X1 a fost prezentat publicului roman la finalul lunii octombrie in cadrul unui eveniment special organizat la Centrul BMW din Baneasa, sediul principal al Automobile Bavaria.
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. Constructorul german BMW planuieste sa lanseze pe piata noile modele Seria 1 in anul 2012.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Este vorba despre aproximativ 40 de contracte, prin care s-a reabilitat infrastructura regionala si locala de transport.
Tunerul german AC Schnitzer a marit puterea motorului BMW 1 M de la 340 la 400 CP. BMW seria 1 M coupe modificat de AC Schnitzer vine la Salonul de la Frankfurt.
Economia romaneasca ar putea reveni pe crestere in trimestrul doi din 2012, insa aceasta va fi mica, in principal din cauza tensiunilor din zona euro, a declarat, marti, pentru AGERPRES, economistul Daniel Daianu, consilier de stat in cadrul Aparatului Propriu de Lucru al primului-ministru.
Puteti citi in continuare o prezentare a numarului 11 al revistei UZP. xxx Revista UZP si-a obisnuit cititorii cu un continut dens, aplicat, care reflecta pe deplin problematica presei si a organizatiei.
Divizionara secunda ALRO Slatina a inceput cu o victorie seria partidelor amicale, castigand sambata, scor 1-0, in fata valcenilor de la Damila Maciuca (locul sapte in Liga a III-a, seria 4).
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
ATI, sau mai bine zis AMD, se pregateste de lansarea unei noi generatii de chip-uri grafice ascunsa sub numele generic R600 sau, in forma sa comerciala, seria X2000. ... Seria R600 este prima de la AMD cu suport nativ pentru instructiunile DirectX 10 introduse de Windows Vista.
NVIDIA nu a stat degeaba in ultimele luni si a pregatit din timp terenul pentru a contracara seria rivala, R600, de la AMD.
AMD a anuntat ca va continua sa suporte AGP prin chip-urile sale grafice, port pe care multi il vad depasit tehnologic inca de la aparitia PCI Express.
Chiar daca in Romania pirateria reprezinta peste 90% din piata de gaming si veniturile romanilor au fost mai mici, acest sector s-a mentinut la nivelul anului trecut, de aproximativ 10 milioane de euro.
In parcul "Alexandru Ioan Cuza" poate fi vizionat filmul "Star Trek" Primaria Sectorului 3 inchide miercuri, 10 septembrie, cu filmul "Star Trek" seria proiectiilor clasice prezentate in cadrul evenimentului "Cinema in aer liber".
Razvan Baltaretu) Anul Nou a venit si pe internet, acolo unde Google a lansat deja un doodle special. Il gasesti pe prima pagina a motorului de cautare si acesta incheie o serie frumoasa.
18,30 - 20,30, miercuri, saptamanal.
Cum s-a schimbat viata actorilor care L-au interpretat pe Iisus Povestea lui Iisus fascineaza omenirea de peste 2000 de ani, dar rolul lui Iisus s-a transformat intr-un adevarat miraj pentru actorii de la Hollywood.
Editura Casa Radio organizeaza vineri, 3 octombrie, la ora 12:00, in foaierul Salii de concerte Radio Romania, la un Moment poetic in interpretarea lui Florian Pittis.
google-analytics.com