Cautare

3562 de rezultate pentru "5 seria a 3 a 30 08 2010 clasament" (4.03 secunde)
Chindia Targoviste a castigat duelul contra celor de la Rapid cu scorul de 2-1, in etapa cu numarul 12 din Liga 1. Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament.
Intr-un clasament al celor mai buni soferi din Europa, romanii au despre ei ca soferi o parere buna:
In 2010, americanii si japonezii au cumparat carti digitale in valoare de peste un miliard de dolari.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 20:15, agenti de siguranta publica din cadrul Biroului Ordine Publica - Sectia 8 Politie l-au depistat pe str.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport.
Traian Basescu a fost asezat de cititorii Cotidianului in fruntea clasamentului celor mai prosti presedinti ai Romaniei. Suparati sau poate bucurosi de acest clasament, ce a rezultat chiar din primele minute de la publicarea sondajului de opinie, unii dintre vizitorii cotidianul.ro au incercat sa-i modifice rezultatele.
Baschetbalistii craioveni au oprit seria negativa. Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie.
Depindem de Olanda Romania s-a impus cu 4-0 in Andorra, intr-o partida contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2014. ... Tot vineri, Olanda a demolat Ungaria (8-1), in timp ce Turcia s-a impus in Estonia, scor 2-0. Pentru a ajunge la baraj, tricolorii au nevoie de Olanda:
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Prima editie a On Air Music Awards a avut loc pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti. ... Seara a inceput odata cu sosirea primilor invitati pe covorul rosu, in jur de ora 19:00. DJ Wanda le-a fost gazda si a schimbat cateva cuvinte cu fiecare.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Proprietar al unei vile uriase in centrul orasului, al unei case de vacanta la Seimeni, pe malul Dunarii, posesor de limuzina Mercedes (CT 82 MEN), interesat sa cumpere acum cativa ani un post de radio si capabil sa-i ofere fiului sau un BMW seria 5 si un altul X5 (CT 86 AEN) in doar cateva luni (drept consolare, probabil, dupa ce acesta a omorat un om in Bucuresti, anul trecut), comisarul Nicolae este acum anchetat de superiorii sai si nu numai.
Ca urmare a evenimentelor din Terminator 2: ... Seria Terminator continua cu un nou capitol, Terminator: Destin intunecat, un super film care apare in cinematografele din Romania incepand cu data de 1 noiembrie.
Actorul mort Paul Walker, mort pe 1 decembrie intr-un accident de masina, faăcea o remarca infioratoare intr-un teaser la noul film din seria Fast&Furious.
Democrat-liberalii constanteni au intrat in febra campaniei electorale, dupa turul orasului pe biciclete organizand, de data aceasta vineri, 15 mai a. ... Actiunea, la care a participat inclusiv liderul organizatiei judetene, senatorul Mircea Banias, s-a incheiat la sediul PD-L Constanta. Pedelistii continua si sambata, 16 mai a.
In ultimii ani, restructurarea armatei a condus, treptat, la cresterea disponibilului de forta de munca din economie.
Angajatorii care la data intrarii in vigoare a legii au incadrat personal cu contract individual de munca sunt obligati, potrivit aceleiasi legi, sa transmita registrul la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj pana la 31 ianuarie.
Vreme de mai bine de 23 de ani, numele G-Power a fost sinonim cu performanta si cu designul. BMW seria 6 Coupe E63 este visul multora dintre pasionatii de masini sport.
google-analytics.com