Cautare

4414 de rezultate pentru "23" (2.12 secunde)
Cu doua luni inainte de alegerile europarlamentare, un sondaj dat publicitatii de Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Expresie (ATLE), arata ca doar 23% dintre romani cred ca principalul merit pentru initierea si adoptarea acestei legi apartine PSD.
Politicenii s-au intors la munca. Ieri a inceput sesiunea parlamentara de toamna, iar senatorii au deja pe masa cel mai important proiect al sezonului - initiativa legislativa privind votul uninominal, elaborata de Pro Democratia si sustinuta de 114 parlamentari ai PSD, PNL si PD.
Desi deocamdata presedintele PD Constanta, Stelian Dutu nu a vrut sa dea nume de persoane inscrise pe lista de doritori, informatiile circula repede, asa ca, intre cei care ar putea sa ia locul lasat "liber" (la nivel declarativ) de Iorgus, se numara juristul Paul Foleanu, manager al unei firme care se ocupa, printre altele, de fabrica de martipan si ciocolata de la 23 August, consilierul local Cornel Grama, omul de afaceri Dan Moldovan, plus alte trei persoane recent inscrise in PD Mangalia.
O negociere defectuoasa intre social-democrtai si liberali sau o cerere de reexaminare decisa de presedintele Basescu ar putea pune sub semnul intrebarii statulul Guvernului.
Clopotelul a sunat, ieri, parca mai vesel pentru copiii din Mangalia.
Mircea Geoana, liderul PSD, si-a vazut ieri dupa-amiaza dorinta implinita: motiunea de cenzura "1000 de zile de haos - Sfarsitul guvernarii de dreapta" a fost depusa in Parlament.
Dupa ce, la 23 mai, CNCD i-a dat un avertisment public sefului statului, pentru ca acesta a folosit expresia "tiganca imputita" la adresa unei jurnaliste de la Antena 1, presedintele a contestat in instanta decizia CNCD.
Tõkés spune ca, in campania referendumului din 17-23 septembrie, liderii bihoreni ai Uniunii au "cumparat" o serie de preoti reformati, incercand sa-i transforme in "clientela politica".
Dupa ce, la 23 septembrie dezvaluise existenta a doua adrese ale Grupului de Evidenta din cadrul SRI, apreciind ca acestea reprezinta dovada ca PNL si senatorul Norica Nicolai sunt monitorizati de catre Serviciu, GIP revine cu originalele celor doua note.
PSD va avea la dispozitie 53 de minute, PNL - 31 de minute, PD si PRM - cate 23 de minute, UDMR - 11 minute, PC - 10 minute, minoritatile nationale - 6 minute, parlamentarii independenti - 14 minute, in timp ce reprezentantilor Guvernului le sunt alocate 60 minute pentru raspunsuri.
Cu 220 de voturi din necesarul de 232, motiunea de cenzura depusa de social-democrati a picat miercuri in Parlament.
Ciomagul lui Geoana s-a dovedit a fi periuta de haine. Motiunea de cenzura depusa de PSD pentru demiterea Guvernului Tariceanu II a fost respinsa.
Gigi Becali este convins ca amanarea meciului cu Gloria Bistrita ii va ajuta pe stelisti sa invinga pe Sevilla in etapa a treia a Ligii Campionilor, partida care va avea loc la 23 octombrie".
Biroul executiv al PLD Galati este format din 23 de persoane, iar in functia de vicepresedinte au fost desemnati Paul Florea, Aurel Zamfir, Marian Debu, Marian Petcu, Mirela Praisler, Ionel Sarbu si Radu Manea.
Comisia juridica, cea pentru invatamant si cea pentru drepturile omului au avut miercuri o noua tentativa de a discuta legea statutului minoritatilor, dar presedintele de sedinta a constatat ca sedinta nu poate avea loc in conditiile in care erau prezenti doar 23 de deputati, dintre cei 34 care trebuiau sa asigure cvorumul minim.
Vicepresedintele democrat Mihail Boldea a vorbit ieri despre raportul de control realizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) din care reiese ca autorizatiile de construire semnate de arhitectul sef Eleonora Marin din Primarie, de la data de 23 ianuarie 2006 si pana astazi, nu au acoperire legala.
"Presedintele Camerei Deputatilor, domnul Bogdan Olteanu atrage atentia ca, potrivit listelor de prezenta de la dezbaterea din plen din data de 23 octombrie 2007, cand s-a adoptat si Codul de procedura penala, s-au declarat prezenti 49 de deputati ai grupului PD.
In acest sens, PIN a transmis o adresa catre Biroul Electoral Central prin care cere ca pe durata campaniei, presedintele Basescu sa tina cont de faptul ca expresia 'clasa politica expirata' este "marca PIN" pentru campania 2007, fapt atestat prin stirile de presa aparute la data de 23.09.2007, precum si de imaginile prin care Gigi Becali, Sorin Frunzaverde, Daniel Daianu, Theodor Stolojan, au aparut in manifestarea PIN, cu eticheta 'expirat'", se arata intr-un comunicat al PIN.
Administratia prezidentiala a transmis TVR o scrisoare prin care solicita ca presedintele sa se poata adresa romanilor pe tema referendumului pentru votul uninominal in ultima seara a campaniei electorale, adica vineri, 23 noiembrie.
33/2007, cu scopul vadit de a se favoriza cele doua partide care au monopolizat puterea politica si administrativa in judetul Constanta, respectiv PNL si PSD", sustin PLD-istii, care adauga faptul ca "din analiza listei cu presedintii si loctiitorii birourilor electorale ale sectiilor de votare din municipiul Constanta comunicata de catre Biroul Electoral Judetean Constanta rezulta ca in 46 de sectii de votare au fost numite persoane fara nici o legatura cu procesul electoral, elevi si studenti cu varste intre 18 si 23 de ani, cu incalcarea expresa legii".
google-analytics.com