Cautare

4414 de rezultate pentru "23" (1.94 secunde)
La Stuttgart, pistele au fost inchise, marti, la ora 21:00 GMT (23:00, ora Romaniei), blocand circa o mie de pasageri, care au fost cazati la hotel, a anuntat conducerea aeroportului.
Conform sondajului, in favoarea premierului liberal se pronunta 29% dintre votantii democrati, 25% dintre cei social-democrati, 21% dintre peremisti, 58% dintre udemeristi, 24% din electoratul PNG, 38% din cel al PN„CD si 23% din cel al PIN.
La 23 noiembrie 2006, o serie de patru atentate coordonate, cu masini-capcana, si atacuri cu obuz au provocat moartea a cel putin 202 persoane si ranirea altor 256, la Sadr City, bastionul radical siit din Bagdad.
O alta repriza in "meciul" dintre Manea si Constantinescu l-a reprezentat proiectul cu numarul 23, referitor la bugetul de venituri si cheltuieli al SC Domeniul Public si Privat Judetean SRL.
De altfel, secretarul de stat a aratat ca la nivel national sunt peste 23.000 de revolutionari. Morar a subliniat ca toate dosarele vor fi cercetate foarte atent inainte de a fi aprobata preschimbarea certificatelor.
La turul care a avut loc saptamana trecuta, pesedistul l-a depasit pe democrat cu 23 de voturi, nu suficient pentru a iesi castigator din primul tur.
Mai raman 23 de miliarde de accesat prin proiecte eligibile. De la 1 ianuarie 2007, costurile cu studiile de fezabilitate si proiectul tehnic vor fi costuri eligibile, adica vor fi suportate din fondurile proiectului.
In consecinta, optiunile romilor in cazul organizarii de alegeri parlamentare se indreapta catre Partida Romilor (28%), PSD (23%) si PNG (20%), dar numai 44% dintre romii intervievati au raspuns la aceasta intrebare.
Deputatul peledist a adaugat ca anexele intocmite de comisia locala de fond funciar din Podari condusa de primarul Gheorghita prezinta inadvertente, patru persoane figurand atat in anexa 23, cat si 50 la Legea nr.
Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat intr-un interviu publicat in 23 februarie pe site-ul agentiei Moldpres ca moldovenii din Romania nu au libertatea de a se declara de etnie moldoveneasca din simplul motiv ca aceasta nu este mentionata in legislatie, alaturi de celelalte etnii.
Parlamentul a aprobat ieri, in absenta lui Traian Basescu, infiintarea unei comisii de anchetare a faptelor presedintelui tarii, cu 258 de voturi pentru, 76 impotriva si 21 de abtineri.
Senatorul galatean Paul Pacuraru nu a sustinut propunerea presedintelui Traian Basescu de organizare a unui referendum legat de introducerea votului uninominal.
Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, va propune, astazi, conducerilor celor doua Camere ale Parlamentului adoptarea unui proiect de hotarire privind imputarea cheltuielilor referendumului pentru votul uninominal presedintelui Basescu in cazul in care referendumul nu va fi validat.
In 2006, prin hotarare de guvern, judetului Constanta i-au fost alocate peste 400 de miliarde de lei, din care 105 miliarde au revenit localitatilor conduse de primari PSD, in numar de 27, iar peste 300 de miliarde unui numar de 23 de localitati, conduse de primari ai Aliantei PNL-PD.
Variatiunile pe tema formarii unui nou guvern includ PSD la guvernare, fie alaturi de PNL, fie alaturi de PD.
"De noile proceduri va beneficia un numar de 1,6 milioane de pensionari, ceea ce reprezinta aproximativ 23% din numarul pensionarilor din categoria mentionata mai sus, iar cresterea medie a pensiilor va fi de 14-15%.
PD Bistrita-Nasaud a castigat un nou mandat de primar in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Ilva Mare, unde au avut loc alegeri locale partiale, ajungand astfel sa detina in judet 21 de primarii.
Camera Deputatilor a adoptat ieri propunerea legislativa initiata de deputatul PD Costica Canacheu, care garanteaza accesul presedintelui, premierului, ministrilor si parlamentarilor la informatiile clasificate ce constituie secret de stat sau secret de serviciu.
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
Copiii craioveni din centrele de plasament ale Consiliului Judetean Dolj au fost uitati de autoritatile locale din Banie. Desi este obligata prin lege sa contribuie cu bani pentru copiii institutionalizati care provin din Craiova, municipalitatea nu a mai dat un leu de trei ani pentru orfanii sai.
google-analytics.com