Cautare

4414 de rezultate pentru "23" (1.58 secunde)
Vicepresedintele PDL Mangalia, Dan Moldovan, ne-a declarat ca intalnirea este prilejuita de lansarea oficiala a candidatilor la primariile din Mangalia, Costinesti, 23 August, Albesti, Pecineaga, Limanu.
Conducerea PDL a decis sa organizeze alegerile Organizatiei de Tineret a partidului in zilelele de 23 si 24 februarie.
termen de finalizare decembrie 2009 si 23 de luni pana la terminarea lucrarilor.. Ion Stefan, care a fost directorul Apa Canal, sustine ca lucrarile ar fi trebuit demarate inca de acum un an de zile si pana in prezent nu s-a miscat ceva in acest sens.
"Am fi vrut sa prezentam candidatul la intalnirea Ligii alesilor locali, care va avea loc pe 22- 23 februarie, dar ne vom mai gandi daca il vom prezenta acum sau cu ocazia lansarii oficiale care va avea loc peste doua saptamani, cand vor avea loc si premiile PNL", a mai precizat Mircea Razvan Cristea.
Camera Deputatilor a adoptat, marti, Legea votului uninominal, cu 231 de voturi "pentru", 11 voturi "impotriva" si 18 abtineri. Deputatii au mentinut pentru alegerile parlamentare pragul electoral de 5% sau castigarea a sase mandate de deputat si trei de senator.
Dupa runde intense de discutii aprinse, iata ca uninominalului i-a fost deschisa o portita si a trecut de votul majoritatii parlamentarilor, chiar daca nu toti au fost de acord cu amendamentele ce au aparut pe parcurs.
Primul tur al alegerilor locale va avea loc pe data de 1 iunie, iar turul doi pe 15 iunie, a decis miercuri Guvernul.
PIN sustine ca, in urma sesizarii oficiale a lui Cozmin Gusa, referitoare la avantajele patrimoniale pe care primarul Adriean Videanu le-a obtinut in urma montarii bordurilor de granit din Bucuresti, Curtea de Conturi a confirmat ca isi extinde cercetarile in respectivul dosar.
In alta ordine de idei, conservatorii au reamintit trecerea organizatiei PNG-CD din comuna 23 August, a PSD Albesti, precum si a PD-L Baneasa in PC, alte cateva organizatii urmand sa faca acelasi gest in perioada urmatoare.
Stan '23 / Oana '47 Timisorenii au reusit sa deschida scorul cu un super-gol reusit de Stan. Imediat dupa reluare a egalat echipa din Targoviste.
De remarcat faptul ca pentru primarii precum 23 August, Costinesti, Mangalia nu au fost validate candidaturi deocamdata. Gurile rele sustin ca se mai asteapta, pentru ca scandalul iscat in interiorul PDL ar putea aduce PSD noi membri - primari inca in functie, care ar putea deveni candidati social-democrati.
sunt amanate validari de candidati social-democrati in asteptarea primarilor de la Mangalia, 23 August, Valu lui Traian si care or mai fi, in timp ce edilii in cauza ar putea sa le spuna inainte de alegeri ca le pare rau, dar raman in PDL.
Urmatorii pe lista PD-L vor fi cativa dintre primarii cu notorietate, cum ar fi Zanfir Iorgus (edilul sef al Mangaliei), Tudorel Calapod (Navodari), Dumitru Moinescu (Medgidia), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Viorel Mugur Mitrana (23 August) si altii.
Este vorba despre Traian Cristea (Costinesti), Mugur Mitrana (23 August), Florin Mitroi (Valu lui Traian). "Nu plecam din partid. Am muncit aici, iar oamenilor ce le-am fi spus?
In privinta comunei Costinesti, de altfel ca si pentru 23 August sau Valu lui Traian, PSD a stat putin in cumpana, asteptand la un moment dat sa-i aiba alaturi pe actualii primari PDL ai acestor localitati.
23. Gela Marinela Ivascu - educatoare; 24. Viorel Radu Craciuneacu - operator PC. "Ne respectam promisiunea facuta cetatenilor din Mangalia de a reforma clasa politica, imbinand entuziasmul tineretii cu experienta celor varstnici.
"In 23 mai la ora 14:00, Institutia Prefectului, impreuna cu Biroul Electoral Judetean, va organiza o instruire la care vor fi invitati sa participe presedintii birourilor electorale de circumscriptie si presedintii sectiilor de votare, asa cum vor fi stabiliti in data de 22 mai prin tragerea la sorti de catre Tribunalul Bihor", a mai adaugat prefectul de Bihor.
Marian Iordache (PNL)- 48%, Dumitru Moinescu- 37%, in timp ce PNL este cotat cu 35%, iar PD-L cu 23%.
Este vorba despre Florin Mitroi, edilul din comuna Valu lui Traian, respectiv Mugur Mitrana - Primaria 23 August.
La fel, democrat-liberalii erau convinsi ca au castigat din primul tur localitatile Ion Corvin, Horia, 23 August, Ovidiu, Poarta Alba si Valu lui Traian (in aceasta comuna chiar cu scorul de 85% si cu un numar de 14 consilieri din 17).
google-analytics.com