Cautare

4414 de rezultate pentru "23" (1.55 secunde)
"Guvernul Becali" va fi prezentat intr-o sala a "Palatului Becali", numi-ta "Sala Surpriza", care este placata cu aur de "23,8K".
Guvernul PNL-UDMR propus de premierul Calin Popescu Tariceanu a fost votat ieri de parlament cu o larga majoritate. 303 parlamentari au votat pentru si 27 impotriva, numarul necesar de voturi fiind de 234.
La acuzatia presedintelui Basescu de tergiversare in cazul avizului consultativ al Parlamentului referitor la organizarea referendumului pentru votul uninominal, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a replicat ca Parlamentul asteapta inca decizia Curtii Constitutionale.
Tudor, a primit ieri minute suplimentare din partea grupului PSD, pe langa cele 23 pe care le avea alocate, pentru a-si prezenta discursul.
Presedintele Traian Basescu a fost suspendat ieri din functie cu votul majoritatii Parlamentului, Romania traversand acum cea mai grava criza politica de la caderea comunismului, in 1989.
Organizatia municipala Constanta a Tineretului National Liberal a organizat sambata o serie de manifestari prilejuite de Ziua Internationala a Pamantului.
Parlamentul a votat ieri cu 237 de voturi "pentru" si 2 abtineri constituirea unei Comisii de ancheta privind informatiile furnizate referitoare la interceptarea comunicatiilor.
Dupa ei, au urcat pe scena Mariana Ionescu, Nineta Popa, Laura Lavric, Maria Ciobanu, Ro-Mania, Nicola si Cream, spectacolul incheindu-se in jurul orele 23. ... Spectacolul s-a incheiat in jurul orelor 23, iar ordinea publica a fost asigurata pe timpul mitingului de peste 60 de jandarmi si 81 de politisti.
Parlamentul European va aborda in sedinta programata pentru zilele de 21, 22 si 23 mai a.c., mai multe subiecte cum ar fi tarifele de roaming, noile standarde de calitate in domeniul apei, ratele accizelor la alcool si bauturi alcoolice, produsele ecologice, combaterea violentei si a crimei organizate.
Potrivit cercetarii sociologice, absenteismul s-ar situa in jurul a 23%. Acelasi sondaj releva faptul ca 74,9% din electorat prefera sa-si aleaga deputatii si senatorii prin vot uninominal, doar 13,8% optand pentru votul pe liste de partid.
Presedintele Traian Basescu a invitat, vineri, la Palatul Cotroceni, partidele parlamentare pentru a identifica un nou premier care sa poata forma un nou guvern, seful statului pornind de la formula unui Cabinet format din PNL, PD si PLD.
Motiunea de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece!" a fost respinsa ieri de Parlament, cu 112 voturi "pentru" si 115 "impotriva", in conditiile in care pentru adoptare era nevoie de 233 de voturi.
ISJ se confrunta cu o noua problema: parinti care reclama ca ai lor copii nu sint lasati sa se prezinte la examene.
Parlamentul a aprobat in plen cu 234 de voturi "pentru" si 15 "impotriva", componenta Consiliului de Administratie al TVR, care insa nu ii cuprinde si pe reprezentantii PD si ai Presedintiei, acestia urmand sa fie audiati saptamana viitoare in Comisiile parlamentare de cultura.
In prezent, mai avem o restanta de 23 de directive care trebuie notificate si aprobate de Guvern, termenul-limita de raspuns la a doua scrisoare de avertizare a UE fiind 31 iulie", a precizat Ciocanea.
Premierul va face controlul medical la clinica sportiva Merignac, de langa orasul francez Bordeaux, unde a si fost operat la 23 noiembrie.
Vizita oficiala face parte din turneul organizat de Camera Deputatilor in America Latina in perioada 23 iulie- 3 august; din partea Partidului Romania Mare este prezent in aceasta delegatie deputatul constantean Gelil Eserghep.
Pe locul doi pe lista PIN pentru alegerile europarlamentare se afla Dana Mihaela Franti, 37 de ani, de formatie economist, care a cumulat 96 de puncte, iar pe locul trei Veronica Radulescu, 23 de ani, jurist, cu 94 de puncte obtinute la concurs.
O alianta PD-PLD se bucura de mai multa legitimitate in perceptia electoratului, decat o reunire formala de partide in cadrul unei aliante PNL-PN¥CD-AP.
Dupa ce au vazut aceste sondaje, a afirmat Videanu, unele partide ar dori ca data alegerilor pentru PE sa fie "31 decembrie, la ora 23.00".
google-analytics.com