Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (2.87 secunde)
"Dezbaterile pe marginea acestui proces (n.r.
Senatorul PSD Daniel Savu condamna presiunile pe care Monica Mavovei le face la adresa Curtii Constitutionale si solicita europarlamentarei PDL sa renunte la sabotarea unui proces democratic.
Tara noastra si-a indeplinit toate obligatiile care decurg din acest proces, toate criteriile tehnice pentru aderarea la Spatiul Schengen fiind in acest moment respectate.
Sigur, ar fi fost dorit ca acest proces de negociere sa se finalizeze la Vilnius, ca in cazul Republicii Moldova. ... Ca diplomatia europeana are slabiciuni, fiind in plin proces de structurare si definire, e una.
Lucrul cel mai ingrijorator, in acest proces, il reprezinta lipsa dialogului politic, pentru ca nu mai exista un arbitru impartial, rol oferit prin constitutie Presedintelui Romaniei. ... Principalul handicap in acest proces de tranzitie, de schimbare de generatie politica, este faptul ca principalul instrument al luptei politice este conflictul.
Acestea nu mai sunt, in fapt, investitii care justifica exproprierea fara acordul expres al proprietarilor. In urma unui proces de expropriere trebuie sa rezulte un bun public, sau un serviciu public.
Declaratiile pe care le-ati facut la criticile aduse imaginii proaste a Guvernului, potrivit carora politica guvernamentala nu este sa obtina rezultate pentru imagine, ci sa fie un proces de schimbare durabil si schimbare de mentalitate, nu compenseaza abordarea pragmatica a politicii ministeriale.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a prezentat ieri stadiul implementarii liberalizarii contului de capital, avertizind asupra riscurilor pe care le presupun ultimele etape ale acestui proces.
“Grupul italian Gavazzi Steel pune la cale un proces la ICSID“, scrie prestigiosul cotidian.
Pe noua lista de firme apar societatile Prima Broadcasting Group (la care Tariceanu detine o actiune in valoare totala de 2.500 de lei), ICARE services SRL (societate aflata in proces de dizolvare de drept conform articolului 30 din Legea 359/2004, unde detine 17 actiuni in valoare totala de 170.000 lei), TILT et.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) prefera pentru privatizarea Electroputere Craiova un investitor care sa cumpere societatea in intregime deoarece divizarea este un proces dificil si de lunga durata, afirma Laszlo Gyerko, vicepresedintele AVAS pe partea de privatizare.
A fost respinsa cererea lui Noble Ventures privind plata celor 353 de milioane de dolari, iar firma nu a obtinut nimic in acest proces“, a spus Popa, avocat care a reprezentat interesele Romaniei in acest proces.
Atunci cind au facut-o, actiunea a fost contestata in instanta, cum a fost cazul fostului finantator Dinel Staicu, care i-a lasat mostenire actualului patron, Adrian Mititelu, un proces cu DGFP Dolj pentru suma de 1,5 miliarde de lei, la care se adauga penalitatile si dobinzile aferente.
Liviu Voinea estimeaza ca "dupa 2007 va exista un puternic proces de concentrare, de fuziuni si achizitii. ... "A fost un proces de dezvoltare continua.
Desi BNR ar putea spera sa recupereze anul viitor, finantistii spun insa ca si 2007 va fi un an extrem de dificil, din moment ce va fi anul aderarii, proces care va aduce noi scumpiri si multi bani europeni.
Societatea Electroputere Craiova va intra in proces de restructurare, operatiune care va fi finalizata pana la finele lui iunie 2006 si va fi insotita de disponibilizarea a 600 de angajati, se arata intr-un comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
In conditiile in care un proces de faliment poate dura ani, in aceasta perioada Kira Group scapa de executare.
17 din categoria asigurarilor generale, ele fiind destinate sa acopere cheltuielile cu procedura judiciara si alte cheltuieli, cum ar fi apararea, reprezentarea si recuperarea pagubei suferite de asigurat printr-un proces civil sau penal sau in cazul unei reclamatii indreptate impotriva acestuia.
Cum era si normal, punctele de discutie de pe ordinea de zi se axeaza pe problemele economice si juridice cu care se confrunta marii operatori din tara, dar si pe noutatile legislative din domeniu, si nu in ultimul rand pe cresterea eficientei economice a operatorilor, proces ce duce implicit la cresterea serviciilor oferite abonatilor prin investitiile realizate.
Si cum tranzactia trebuie sa fie in avantajul ambelor parti, negocierea este un proces indispensabil. "Foarte rar se poate face o tranzactie pornind de la un pret fix.
google-analytics.com