Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (1.45 secunde)
Coalitia de guvernare beneficiaza si de sprijinul senatorilor si deputatilor plecati recent din PRM (gruparea Ciontu), care au anuntat ca nu vor vota impotriva executivului. In caz ca motiunea este respinsa, cele 18 proiecte de lege se considera adoptate in forma prezentata de Executiv.
Pe de alta parte, cele 20 de miliarde de lei pe care le-ar fi primit Stefanache ar fi provenit de la SC DAGMAR, care ar fi fost creditata cu 18 miliarde de patronul Gheorghe Munteanu, iar diferenta venea din alta creditare de la Mitel Munteanu.
Liberalii par tot mai nemultumiti de comportamentul aliatilor lor democrati. Lideri din teritoriu propun chiar o renegociere cu PD, de pe pozitii de egalitate, a protocolului Aliantei D.A.
Liga a precizat ca organizatia PNL Giurgiu a “preluat“ de la PC un primar, doi viceprimari, trei consilieri judeteni si 18 consilieri locali.
Cabinetul condus de Calin Popescu Tariceanu isi va anunta demisia pina cel tirziu luni, 18 iulie, in functie de adoptarea actelor normative necesare in procesul de integrare Potrivit unor surse din cadrul actualei puteri, un reprezentant al Executivului se va deplasa la Bruxelles, la sfirsitul saptaminii viitoare, dupa doua sedinte de Guvern, pentru a-i informa pe oficialii UE despre stadiul respectarii calendarului de aderare.
Nu pot, ca prim-ministru, sa tolerez o astfel de situatie, nu vreau sa fiu partas la procesul prin care poporul roman este condamnat la coruptie, saracie, izolare si de aceea imi mentin decizia de a demisiona din functie si de aceea procedurile pentru convocarea alegerilor anticipate vor demara imediat dupa vizita de la Bruxelles (care va avea loc luni, 18 iulie - n.r.)”.
Miliarde de lei pe convorbiri telefonice Camera Deputatilor a informat IPP ca deputatii beneficiaza de telefoane mobile cu un abonament lunar in valoare de 18 USD, cu 400 de minute incluse.
Tot pentru inchirierea unor autobuze folosite in campania electorala de la alegerile locale din 2004, PSD Arad mai are facturi restante de 17,18 milioane lei.
Intalnirea cu liderii de filiale, 18 la numar, nu a fost scutita de "sare si piper", majoritatea celor care au participat la sedinta fiind nemultumiti de faptul ca Tariceanu, ori apropiati ai acestuia, le-ar fi sugerat sa nu participe.
Presedintele CJ Suceava, pesedistul Gavril Marza, a precizat ca Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania se va desfasura in perioada 18-22 august, la Constanta, unde vor fi discutate propunerile de modificare a Legii nr.
Primaria Municipiului Mangalia, in colaborare cu Direckt Media Company, organizeaza in perioada 18-21 august 2005 prima editie a Turneului de fotbal pe plaja „Razboiul Stelelor“.
Acesta a mai spus ca fiul sau si-a dat demisia din fruntea DJDP tocmai de pe 18 august, astfel incit motivul invocat pentru incompatibilitate practic nu mai exista.
Desi cel putin oficial scorul voturilor din CJ le este defavorabil,15 - 18, liberalii sustin ca vor cistiga presedintia deoarece se bazeaza pe voturile a doi PSD-isti.
La Senat s-ar putea sa fie mai usor“, a continuat Hrebenciuc, aratand ca la Senat Coalitia nu beneficiaza de cele 18 voturi in plus ale minoritatilor, iar din PRM nu au plecat 14 parlamentari, asa cum s-a intamplat cu Camera Deputatilor.
Nu mi-am tinut ziua de nastere nici cand am implinit 18 ani. Sper ca anul viitor, cand voi implini 40 de ani, sa organizez o petrecere mai mare.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, oricine ar fi aruncat o privire in ograda politici mioritice s-ar fi convins definitiv ca aici s-a instaurat haosul, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu a simtit nevoia sa puna piciorul in prag, pentru a face ordine cel putin in cadrul Aliantei.
Pentru a cumula numarul de 50 de semnaturi necesare pentru depunerea motiunii, cei 32 de deputati PRM vor avea sustinerea a cel putin 18 reprezentanti PSD.
Olteanu si-a devansat din primul tur de scrutin contracandidatii, reusind sa intruneasca 36 de voturi, fata de Dan Radu Rusanu, care a cumulat 18, Mona Musca (opt) si Titu Gheorghiof (trei).
Astfel, in comuna Saraiu, la 18 dintre cele 24 de case afectate s-au executat fundatiile, elevatiile si zidaria pana la acoperis, in vreme ce in localitatile Valu lui Traian si Tichilesti doar unele dintre case au fundatia si elevatia ridicata, celelalte fiind la stadiul sapaturilor pentru fundatii.
UDMR preia initiativa Potrivit studiului, initiativa legislativa apartine mai ales Guvernului, cu 72,18 la suta dintre initiativele legislative intrate in circuitul parlamentar, in timp ce numarul parlamentarilor activi, adica al celor care au formulat propuneri legislative sau amendamente, este de sub 50 la suta din total.
google-analytics.com