Cautare

3457 de rezultate pentru "programul" (3.22 secunde)
Programul special de preaderare pentru agricultura si dezvoltare rurala (SAPARD) a fost creat pentru a sprijini eforturile de aderare a tarilor candidate la Uniunea Europeana din centrul si estul Europei.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania.
Programul Euro 200: ... (by Darius J.) Recunosc, eu nu am stiut pana astazi ce este programul Euro 200, insa probabil ca mine mai sunt si altii, asa ca merita sa scriem un articol despre asta.
In cazul in care integrarea va avea loc la 1 ianuarie 2007, Romania mai poate beneficia de fondurile europene oferite prin programul Sapard doar anul acesta.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Întreprinzatorii vor putea derula proiecte si din fonduri publice, în afara celor europene nerambursabile pentru Programul Operational Sectorial 2007-2013.
Programul de stimulare a innoirii parcului auto national, derulat si anul acesta de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD), i-a stimulat si pe dealerii auto, care au oferit bonusuri de pana la patru ori prima de casare oferita de Guvern.
Desi anuntat cu mare fast la început de an, programul "Rabla" pentru tractoare nu a demarat.
Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) Bugetul in 2009 este de 1.442.871.530 de euro si are ca obiectiv general cresterea competitivitatii sectoarelor agroalimentar si forestier, cat, si imbunatatirea mediului si a spatiului rural.
"Rabla", programul de innoire a parcului auto, a inceput sa agite spiritele atat printre doljeni, dintre care unii s-au grabit sa se inscrie de pe acum, cat si printre dealeri, care inca asteapta numarul oficial de locuri ce vor fi disponibile.
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata "Programul redus al bibliotecilor versus accesul la cultura", pe care o puteti citi in continuare. ... Mai exact, ma refer la programul actual al majoritatii bibliotecilor publice, nu doar din Bucuresti, ci din intreaga tara.
Programul Cornul si Laptele merita sa continue, dar trebuie regandit. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa fac referire la Programul Cornul si Laptele si la necesitatea de a regandi acest program de succes si de a-l adapta conditiilor socio-economice actuale.
Cei care mai au de facut cumparaturi pentru Craciun trebuie sa stie ca astazi programul hipermarketurilor va fi mai scurt. ... De exemplu, magazinul Carrefour este deschis astazi pana la ora 19.00, fata de programul obisnuit pana la ora 24.00.
Reteaua de magazine Alcom si-a stabilit programul de functionare pentru zilele de sarbatoare care se apropie. Pentru a veni in sprijinul clientilor, magazinele Alcom vor functiona dupa programul normal atit in ziua de 30 noiembrie, de ziua Sfintului Andrei, cit si pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.
Acesta a adaugat ca cei mai multi bani au fost accesati prin "Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata" de unde intreprinzatorii galateni au primit circa 833.154 lei.
La doua dintre acestea - "Programul pentru sprijinirea transferului afacerilor", prin care statul sustine integral cheltuielile pentru plata taxelor si tarifelor necesare realizarii transferului afacerilor, si "Programul pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit" - inregistrarea se face pana la epuizarea bugetului.
Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise pe 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2010, iar pe 24 si 31 decembrie, programul va fi redus, intre orele 9.00 si 13.00.
Ce este PNESS/ Oportunitate Programul National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei este un program care poate salva vieti.
Programul de vizionare N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa scriu despre Remus Cernea. ... programul de vizionare. Si ca sa fie bine inteles, e vorba despre programul dupa care se ofera ei vizionarii.
google-analytics.com