Cautare

1560 de rezultate pentru "zaroniu elena" (2.67 secunde)
Agentiile de presa nationale si internationale anunta ca europarlamentarul Elena Basescu, fiica presedintelui Traian Basescu, a facut doua greseli in timpul unei declaratii despre scutul antiracheta tinute in Parlamentul European.
Astfel, in cadrul dezbaterii de marti cu tema "Aplicarea dispozitiilor acquis-ului Schengen referitoare la Sistemul de Informatii Schengen in Republica Bulgaria si in Romania", desfasurata marti in sesiunea plenara de la Strasbourg, Elena Basescu a luat cuvantul pentru un minut, potrivit procedurii.
Proaspat nominalizata la sefia PDL Bucuresti, Elena Udrea, vazuta de unii colegi drept viitorul candidat la Primaria Generala, face pe blogul sau un inventar al problemelor Capitalei, incluzand aici cladirile nerenovate, cainii vagabonzi, mizeria de pe strazi sau preturile mari.
Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a declarat, luni seara, in cadrul unei emisiuni TV, ca de la 1 septembrie exista o "mare asteptare" in PDL sa se faca evaluarea ministrilor si, astfel, exista si probabilitatea remanierii celor care nu si-au respectat obligatiile.
Traian Basescu declara ca Elena Udrea, desi e plina de calitati, nu are sanse la sefia Guvernului, a PDL sau a Romaniei. Puteti citi in continuare declaratiile presedintelui Basescu, prin care Elena Udrea este pusa in banca ei. • "Nu as nominaliza-o pe Elena Udrea ca prim-ministru.
Sa stii ca Elena nu are nici o vina in ce s-a intamplat. ... Uite, ti-o dau pe Elena la telefon ca sa-ti explice ea... ... zice ca ar fi sunat-o Carla pe Elena, sa-i ceara niste informatii despre turismul romanesc, si Elena nu i-a raspuns!
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca ministrul Elena Udrea este "cea mai credibila sursa" in ceea ce priveste schimbarea guvernelor, fapt pentru care este convins ca, saptamana viitoare, premierul Emil Boc va fi schimbat din functie.
Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat marti, dupa intalnirea din Aleea Modrogan, ca organizatia pe care o conduce si-a exprimat, prin vot, sustinerea pentru candidatura lui Emil Boc la functia de presedinte al partidului.
Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general e sa o numeasca Traian Basescu Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general este sa o numeasca presedintele Traian Basescu in aceasta functie, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, potrivit caruia, in sedinta de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, consilierii PSD vor vota pentru pastrarea celor sase sectoare, potrivit Agerpres.
Elena Udrea ia in calcul Partidul Poporului pentru o posibila coalitie in viitorul Parlament Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat marti ca in situatia in care partidul lui Dan Diaconescu, Partidul Poporului, va intra in Parlament in urma alegerilor din 2012, ar putea fi luat in calcul pentru formarea unei majoritati parlamentare si a unei coalitii de guvernare.
Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca vicepresedintele PDL Alba Silviu Bian, arestat preventiv, ar trebui exclus din partid, aratand ca este o mare fustrare la nivelul oamenilor din PDL, care muncesc si isi fac treaba corect si au de suferit din cauza unor colegi precum Bian.
Elena Udrea lauda cu ravna curajul si barbatia lui Basescu Senatorul Gheorghe Pop a sustinut o declaratie politica intitulata: ... E drept, mitul curajului presedintelui nostru nu e de ieri de azi iar Elena Udrea nu da nicidecum un exemplu de originalitate in demersurile ei slugarnice.
Cristian Teodorescu) Nici nu s-a uscat bine vopseaua verde in care s-a travestit PDL-ul la Bucuresti, ca Elena Udrea a intrat intr-o transa politica. ... Dupa ce si-a facut curaj rostind formula magica, cea cu monstrul si reperul, care seamana a umila prosternare, Elena Udrea a avut o viziune:
Liviu Bratescu, catre Elena Udrea: ... "Elena Udrea e un vis urat care ar fi trebuit sa dispara din politica romaneasca pentru totdeauna.Singura legatura intre dumneai si orasul Roman sunt cele patru minute pe care le petrecea trecand pe langa parc in drum catre Iasi.
"Basescu o apara pe Elena Udrea" Traian Basescu joaca in continuare la cacealma incercand sa-pacaleasca pe cei din Comisia Europeana ca institutiile democratice din Romania, care sunt conduse de oamenii lui de casa, sunt atacate de USL, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca, de fapt, Basescu nu vrea decat sa o apere pe Elena Udrea.
La umbra nucului batran numit "Traian Basescu" n-a crescut mai nimic Desi incep sa se contureze doua directii in PDL, una reprezentata de Vasile Blaga si vechea garda, alta, aripa "baronilor tineri", care ar fi agreata de Elena Udrea, partidul nu si-a gasit, pana in prezent, un "craisor" pe care sa-l scoata in fata si care sa domine discursul lui Crin Antonescu sau actiunea politica a lui Victor Ponta, spune Cozmin Gusa, la Realitatea TV, in emisiunea "PERSPECTIVA".
Ca Partidul Popular al fermierului urma sa fie baza viitorului partid constituit de nemultumitii din PDL in frunte cu Elena Udrea fusese deja confirmat de consilierul prezidential Gabriel Berca. ... din zecile de parlamentari care urmau sa mearga dupa Elena Udrea au ramas vreo 6-7.
Vasile Surcel) Multa lume a fost convinsa ca niciodata nu va mai exista vreun politician care sa o egaleze pe Elena Udrea, cea care, prin toamna anului 2005, pe vremea cand era "blondina de la Cotroceni", a vorbit despre "Presedintele Norvegiei".
Si Elena Udrea a avut cateva. ... In spatele tau, cei care-ti zambesc in fata iti spun Elena Udrea a PNL. ... La 25 de ani de la caderea comunismului, ai ajuns un fel de Elena Ceausescu, doar ca mai vizibila, mai ahtiata de putere si cu Blackberry pe birou.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat astazi ca bugetul institutiei este de 0.06% din PIB. ... Acestea au fost propuse de 20 de consilii locale si 29 de consilii judetene", a spus ministrul Turismului, Elena Udrea, la bilantul pe sase luni a activitatii ministerului.
google-analytics.com