Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a declarat, luni seara, in cadrul unei emisiuni TV, ca de la 1 septembrie exista o "mare asteptare" in PDL sa se faca evaluarea ministrilor si, astfel, exista si probabilitatea remanierii celor care nu si-au respectat obligatiile.
"Deci la 1 septembrie este o mare asteptare ca evaluarea ministrilor si a activitatii lor sa se faca, sa se vada daca si-au respectat obligatiile pe care le-am avut, de a pune in practica masurile anticriza si sa se intample cateva remanieri, acolo unde, desigur, va fi cazul. Deci probabil ca la 1 septembrie vom vedea si acest lucru; va veni acest moment in care, in urma analizei, vor fi ministri care vor fi remaniati", a declarat Udrea.
"Nu trebuie doar sa venim sa facem declaratii despre masurile anticriza, ci sa le punem in practica. Sa se vada ca declaratiile au consecinte, sunt puse in practica. Si cine nu reuseste sa puna in practica sau nu vrea sau are alta agenda, acela este sanctionat tocmai pentru a arata cetatenilor ca nu exista rabat de la acest imperativ. Cine nu respecta imperativul, pleaca", a continuat Elena Udrea.
Nu ne indoim ca pe lista ministrilor remaniati nu va fi si Elena Udrea. Ideea este alta: va fi remaniat si Prim-Ministrul!? Si oare cine este pregatita in bloc-starturi...