voxpublica.realitatea.net: Preoteasa monstrului sacru (Autor : Cristian Teodorescu)

Nici nu s-a uscat bine vopseaua verde in care s-a travestit PDL-ul la Bucuresti, ca Elena Udrea a intrat intr-o transa politica. L-a vazut pe Traian Basescu in chip de monstru sacru si a inceput sa profeteasca in numele lui. Fosta preoteasa a turismului si dezvoltarii face planuri de viitor de un optimism chior, care n-are nici o legatura cu fugile din PDL si cu infrangerea coloristica a partidului camuflat inainte de alegeri. Cum nu va desemna monstrul sacru un premier de la USL dupa alegeri si cum vor fugi, atunci dar si mai devreme, din USL cei care nu se simt bine acolo.
Dupa ce si-a facut curaj rostind formula magica, cea cu monstrul si reperul, care seamana a umila prosternare, Elena Udrea a avut o viziune: daca PDL-ul pierde alegerile, Emil Boc ar trebui sa plece din fruntea partidului, subintelegand ca ea ar trebui sa ramana sefa peste pedelistii de Bucuresti.
Dar daca dupa alegeri monstrul sacru isi schimba preoteasa? Sau se intoarce PDL-ul impotriva monstrului? Intre doua transe Elena Udrea o fi inceput sa aiba si cosmaruri?