AGERPRES informeaza: Elena Udrea ia in calcul Partidul Poporului pentru o posibila coalitie in viitorul Parlament
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat marti ca in situatia in care partidul lui Dan Diaconescu, Partidul Poporului, va intra in Parlament in urma alegerilor din 2012, ar putea fi luat in calcul pentru formarea unei majoritati parlamentare si a unei coalitii de guvernare.
Udrea a tinut, insa, sa precizeze ca partidul pe care il reprezinta nu i-a facut pana la acest moment nici o oferta de colaborare lui Dan Diaconescu. "Trebuie vazut parcursul acestui partid si trebuie sa vedem cata sustinere va avea din partea populatiei. Am auzit ca domnul Diaconescu vorbea de ofertele care i s-au facut, insa noi nu i-am facut astfel de oferte. Totusi, daca un partid ajunge in Parlament poate intra in calculele formarii unei coalitii, unei majoritati parlamentare", a sustinut Elena Udrea.
Ministrul a adaugat ca este posibil ca un procent din populatia care la alegerile trecute nu si-a exprimat votul sa doreasca sa voteze cu Partidul Poporului la viitoarele alegeri. "Nu as face acum analize. Probabil ca sunt suficient de multi cetateni care ar vota cu acest partid, dintre cei care nu si-au exprimat opiniile politice, dintre cei care par ca nu sunt interesati de actuala scena politica. Este posibil sa existe un procent care sa voteze", a mai spus Udrea.