Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat marti, dupa intalnirea din Aleea Modrogan, ca organizatia pe care o conduce si-a exprimat, prin vot, sustinerea pentru candidatura lui Emil Boc la functia de presedinte al partidului.
"A fost un vot politic in urma acestor dezbateri si in unanimitate organizatia si-a exprimat sprijinul pentru domnul Emil Boc urmand, desigur, ca, la aparitia motiunii, sa procedam conform statutului", a declarat Elena Udrea, precizand ca a fost vorba de 15 voturi din 15.
"Candidaturile au aparut la o saptamana una dupa cealalta. Unii au semnat pe prima foaie de sustinere pentru prima candidatura. Dupa ce a aparut si a doua, unii au revenit si au semnat pentru a doua candidatura. Altii, care nu semnasera deloc pentru prima, au semnat pentru a doua. Dar sunt semnaturi de sustinere personale, ale membrilor de partid", a mai spus Udrea, explicand ca, la acest moment, foile de sustinere sunt semnate de catre membrii de partid, urmand ca organizatiile sa-si dea avizul dupa ce motiunile sunt depuse.
"Si in cazul meu este o semnatura personala, pentru ca asa spune statutul, dar organizatia a luat decizia ca, in ansamblul ei, ca filiala a PDL, sa isi ofere sustinerea candidatului Emil Boc", a completat Elena Udrea.