Cautare

57571 de rezultate pentru "asociatie pentru drepturile soferilor" (4.12 secunde)
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Necesitatea reglementarii acordarii, si dupa anul 2014, a alocatiei de carbune pentru uz casnic si a tarifului redus la energia electrica pentru pensionarii mineri din Valea Jiului", pe care o puteti citi in continuare.
Centrul de Resurse Juridice va invita joi, 19 iunie, de la ora 10, in Piata Ovidiu din Constanta la o dezbatere cu tema:Drepturile omului in institutiile pentru persoane cu dizabilitati mintale - Mecanismul de monitorizare independent”.
Pentru ca ii pasa si pentru ca pledeaza pentru aplicarea legilor europene atat pentru drepturile omului, cat si pentru drepturile animalelor, Nadine isi asteapta semenii duminica, la un nou protest.
Alina Mungiu si 7 ONG-uri cer PNL sa-l retraga pe Marian Munteanu din cursa pentru Primarie: Are simpatii fasciste Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al Partidului Național Liberal pentru Primaria Generala a Bucurestiului starneste reactii din zona ONG-urilor.
Personal sunt de acord cu astfel de initiative, deoarece sunt un semn bun pentru o tara ai carei cetateni cunosc si respecta momentele si simbolurile importante ale istoriei nationale si universale.
Am acceptat cu placere invitatia de a reveni in Hemiciclu pentru a reitera importanta pe care o acordam Consiliului Europei, intr-un moment marcat de dezbateri cruciale pentru viitorul sau. Va multumesc, domnule Presedinte, pentru aceasta oportunitate.
Banii frumosi pe care proprietarii de terenuri agricole - intravilane sau extravilane -ii pot obtine, ii determina pe cetateni sa isi ceara drepturile indiferent de varsta pe care o au.
Zic rasa, cetatenilor romani pentru ca suntem clasati si caracterizati asemeni unei rase care deranjeaza elita portocalie. ... Daca nu vreti sa ne lasati drepturile si libertatile, va acuzam de marturie mincinoasa, una ziceti, alta faceti, una declarati, alta aplicati.
Omul de afaceri Ovidiu Tender a reclamat ieri, la audierile din Parlament, catre Comisia pentru drepturile omului faptul ca i-a fost incalcat dreptul la libertate si siguranta, prevazut de articolul 5 al Conventiei Europene pentru Drepturile Omului.
Printre temele discutate s-au numarat situatia scolilor romanesti din regiune, posibilitatea deschiderii unei facultati pedagogice in limba romana la Cernauti, probleme legate de finantarea proiectelor de catre statul roman, posibilitatea organizarii unor cursuri de specializare pentru profesorii romani din regiune, simplificarea procedurii de introducere in Ucraina a a cartilor romanesti, precum si simplificarea procedurilor accesului la studii in Romania pentru tinerii romani din Ucraina.
Poate pentru Basescu, sa nu poata sa mai candideze", a spus Iliescu, in cadrul unei mese rotunde pe marginea evenimentelor de la Targu Mures, din martie 1990.
Multi dintre pescarii care au plecat de la 'Lotca', cea de-a doua asociatie de pescari din orasul nostru, au venit la noi.
 Curtea Internationala de Justitie (CIJ) de la Haga a decis ca Insula Serpilor sa nu influenteze linia de delimitare, care isi va urma cursul de 12 mile in jurul acesteia, asa cum ceruse Romania.Ca atare, din cei 12.700 de kilometri patrati in disputa se va putea exploata pe circa 9.700 de kilometri patrati, 80 la suta din suprafata fiind in drepturile de exploatare ale Romaniei."Curtea a retinut deja ca Insula Serpilor nu poate fi considerata un punct de baza pentru delimitare.
"Sunt constient ca o asemenea propunere imi va atrage antipatia multor cetateni cu bani, dar consider ca este o lege benefica si necesara, si sper ca va fi adoptata de Parlament suficient de rapid pentru a intra in vigoare inca din acest an" afirma Surupaceanu.
Senatul a votat miercuri Legea ANI in varianta gandita de comisiile de specialitate ale Camerei superioare - Comisia Juridica condusa de senatorul PSD Toni Grebla si Comisia pentru drepturile omului, condusa de senatorul UDMR Gyorgy Frunda -, cu 115 voturi pentru si 2 abtineri.
Alesii coalitiei de guvernare PDL si UNPR din Comisia pentru drepturile omului, dar si cei care se ocupa de Egalitatea de sanse cred ca termenul de "tigan" ar trebui sa apara in toate actele oficiale.
Declaratia mea politica de astazi se refera la drepturile unor romani pe care statul ar trebui sa ii protejeze - este vorba despre persoanele care sufera de autism.
Ce ar trebui sa faca statul roman pentru protectia familiilor de romani din strainatate care isi pierd abuziv copiii.
In final, raportul va fi inaintat la Bucuresti“, a precizat pentru GdS, directorul DGFP.
Eu cred ca ar fi o mare greseala si o pierdere pentru Romania, daca coroborezi aceasta tendinta cu clara dorinta de restrangere a drepturilor fundamentale ale omului, de exemplu ascultarea telefoanelor fara autorizatie judecatoreasca, ceea ce este foarte grav, modificarea codului de procedura penala si a codului penal", a declarat Frunda, care a reclamat in acest context faptul ca peste 800 de amendamente discutate in Camera Deputatilor nu au fost discutate in Senat si nu au fost prezentate de Ministerul Justitiei in Senat.
google-analytics.com