Cautare

61631 de rezultate pentru "zapada din constanta" (5.71 secunde)
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. Caravana a dus oamenilor din comuna Glodeanu Silistea, satul Carligu Mare, medicamente, alimente si ajutor medical de specialitate. ... Prin zapada se inoata la propriu.
Militarul nu a putut distinge prea multe detalii, inclusiv din cauza cetii.
Frig afara, frig in casele amaratilor care n-au bani sa-si achite intretinerea, zapada multa pe sosele. Si, desi nu este subiect nou, nu imi pot scoate din minte ca zilele astea nu doar copiii s-au batut cu zapada. Si autoritatile au incins un fel de bataie pe zapada:
Ninsoarea cazuta in cursul noptii de miercuri spre joi a creat o puternica paguba societatii de salubrizare, cea care asigura deszapezirea strazilor din municipiul Botosani. In numai o noapte, Urban Serv a fost nevoita sa cheltuie pentru deszapezire aproximativ 10% din totalul materialului antiderapant procurat pentru aceasta iarna.
In text se precizeaza statul ar putea incasa 445 milioane euro reprezentand TVA din vanzarea anvelopelor. Soferii nu scapa de obligatia de a circula cu anvelope de iarna pe portiunile de drum acoperite cu zapada, gheata sau polei.
S-a deschis partia din statiunea Slanic-Moldova (Autoare: ... s-a deschis partia de ski Nemira din statiunea Slanic-Moldova. ... Se skiaza pe zapada artificiala.
Zonele din Romania vizate de avertizare Precipitatiile sub forma de ninsoare vor reveni in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte, incepand din noaptea de luni spre marti.
Ideea este ca si-n iernile trecute au fost capitole de genul asta din partea vremii, dar parca n-au fost chiar atatia blocati, iar la cei care au fost s-a ajuns mai repede.
Cod galben de ploi, ninsori si vant pentru jumatate din tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari de cod galben de ploi, ninsori si vant puternic pentru jumatate din tara.
IT BZI - Informatii si noutati din domeniul IT: ... La cererea gigantului din IT, in California a cazut zapada Sediul Google din Mountain View, California, are parte de obicei de zile cu mult soare.
Intrebat daca va pune conditii, in cazul in care va fi invitat sa faca parte din eventuala alianta de dreapta, Becali a raspuns ca va cere doar ca din sigla sa faca partea crucea sau alt simbol al credintei crestine.
Daca vezi ca din buzunarul tau iese maine-poimaine o pereche de pantofi de dama, sa stii ca sunt pantofii ministrului Anca Boagiu. ... Poate va amintiti ca ministrul Boagiu a vrut sa incheie anul 2010 aplicand fara urma de metafora politica guvernului de a scoate bani din tot ce misca.
In timp ce in oras, soferii se luptau cu zapada de pe sosele, navigatorii au fost doborati de sloiurile care pe alocuri masurau si doi-trei metri. ... Ne-a raspuns Ecosal, careia nu i-a ajuns stradaa€¦ cica din cauza masinilor parcate aiurea.
a€žNu voi tolera sub nici o forma aparitia unor noi baroni locali sau a unor manifestari similare, dupa ce am indepartat o buna parte din baronii guvernarii PSDa€œ, le-a spus premierul prefectilor.
Zapada si temperaturile scazute din Bucuresti au afectat gazonul de pe Arena Nationala, acolo unde Steaua va juca, pe 16 februarie, cu Twente Enschede, in prima mansa din 16-imile de finala ale UEFA Europa League.
"Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu anunta desfiintarea unor posturi TV si a unor emisiuni." 'Ce sau cine este Alba ca Zapada? ... Care e definitia conceptului Alba ca Zapada? "Alba ca Zapada va fi conceptul-cheie al anului 2012.
La Sangeru ninge, ninge ACUM cu cei mai mari fulgi de zapada pe care i-am vazut in viata mea.
Seful statului a semnat decretul de numire, Lazaroiu urmand sa depuna juramantul la Palatul Cotroceni, la ora 18.00 Surse din PDL declarau dimineata agentiei Mediafax ca Emil Boc a mers la Palatul Cotroceni cu propunerea ca Sulfina Barbu sa preia portofoliul Muncii.
TVRM dispare - apare TVH 2.0, cu Lazaroiu in frunte Postul va avea si o emisiune "Alba ca Zapada" Aparitia acestui post va fi sincrona cu disparitia TVRM(Romania de Maine) - postul de cultura si educatie de pe langa Universitatea Spiru Haret a rectorului Bondrea.
De duminica, ninsorile se extind si in sudul tarii / Mediafax Incepand din aceasta dimineata, vremea se inrautateste in Maramures, Transilvania si la munte ninge, iar in Crisana, Banat si Oltenia sunt ploi, lapovita si ninsoare.
google-analytics.com