Cautare

784 de rezultate pentru "vointa argetoaia" (4.29 secunde)
Intimitatile in genere o dezechilibreaza, provocandu-i uneori adevarate vertigii. Mai probabil e ca Maitreyi actioneaza sub stapanirea unui impuls care ii transcende vointa, venit din strafunduri.
"Se incearca pe toate caile determinarea unei alte conduceri a Consiliului Judetean, alta decat cea care reprezinta vointa electoratului, din anul 2004, cand noi am castigat 20 de mandate si PRM, cu care facem echipa la Consiliul Judetean, 3 mandate din 37".
Astfel proiectul a adus in atentie personalitati marcante, care au impresionat publicul din punct de vedere profesional. Celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public.
Si al celorlalte varste." Costel Zagan • "Mos Craciun nu da daruri ticalosilor!" Dan Puric • "Sunt sigur ca intotdeauna m-am gandit la Craciun, cand i-a venit vremea, ca la un timp bun, un timp placut, in care sa fii bland, iertator, marinimos, singurul timp pe care il stiu, in calendarul lung al anului, cand barbatii si femeile par sa-si deschida la unison, din propria vointa, inimile inchise." Charles Dickens • "Cand eram copii, le eram recunoscatori celor care ne umpleau sosetele, de Craciun, cu cadouri.
- John Gay ________________________________________ Adesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este vointa de a iubi. ________________________________________ Afectiunea este germenele pasiunii.
Altfel se considera ca orice vointa a puteriilor publice, de a pune un anumit numar de provocari de-o parte, ar putea atenta la libertati.
"Este o diferenta ca de la cer la pamant, nu inteleg de ce romanul are atata rea-vointa si atata placere sa isi faca siesi insusi rau.
Asa cum este o cursa a inarmarii, trebuie sa impunem prin vointa politica si o cursa a dezarmarilor, si o cursa a reconstructiei.
Pentru ca insasi facultatea sau initiativa de a elabora o definitie corecta, completa si edificatoare a terorismului tradeaza un act de vointa prin care se instituie o putere de a defini si o indreptatire de a defini, stabilindu se pe aceasta cale o agenda de activitati publice.
Potrivit ordonantei, seful statului ar fi putut, dupa consultarea Parlamentului, sa ceara poporului sa isi exprime vointa prin referendum cu privire la adoptarea unor masuri privind reforma si strategia de dezvoltare economica si sociala a tarii.
Constienta de puterea lor, stiam totusi, simteam, ca daca vointa mea le interzicea sa se apropie, ei nu o puteau face.
Tendinte homosexuale si transsexuale Tulburarile orientarii sexuale umane au fost considerate multa vreme o chesiune de liber arbitru, o tendinta videncabila prin vointa.
Consiliul National Roman Central a stabilit legaturi cu forurile politice de la Iasi, unde se refugiase guvernul roman si familia regala, si a trecut la organizarea adunarii care sa confirme vointa de unire a romanilor din Transilvania, Banat, Crisana si Maramures.
Totodata, continutul articolului 1 (Abandonarea rolului conducator al unui singur partid si statornicirea unui sistem democratic pluralist de guvernamant) din programul politic propus de catre Consiliul Frontului Salvarii Nationale, in seara de 22 decembrie 1989, semnifica vointa politica a celor care si-au asumat conducerea statului roman, in acele momente, de a initia un proces revolutionar menit sa transforme radical societatea romaneasca si vietile romanilor.
Domeniul financiar urmeaza un traseu independent de vointa ta, in sensul ca vei culege roadele, asa cum vor fi ele, fara sa poti schimba mare lucru.
Revizuirea este inutila, pentru ca nu aduce nimic nou, deja codul civil reglementeaza casatoria barbat - femeie. FALS: Un cod civil poate fi schimbat in Parlament fara ca vointa populara sa fie consultata.
Nu poate exista nicio indoiala cu privire la vointa noastra politica de a consolida uniunea economica si monetara. Trebuie sa fim pregatiti pentru ce ne poate pregati viitorul â€" este datoria noastra fata de cetatenii nostri, mai spune oficialul european.
Ministrul PD considera ca ceea ce trebuie decis in acest moment este ritmul in care se va derula acest proces, el amintind ca rezolutia adoptata luni de Biroul Permanent al partidului se refera la "necesitatea ca institutiile statului sa manifeste in continuare vointa politica prodescentralizare in cadrul procesului de implementare a legii si sa nu accepte, in aceasta privinta, pasi inapoi sau jumatati de masura".
Respectand vointa lui Voiculescu, excludem influenta Securitatii si ajungem in fata unui caz unic in lume: un boboc de anul I este numit in fruntea diviziei economice a Securitatii, iar miliardele de dolari ale Romaniei comuniste ajung in grija unui tinerel abia iesit din bancile liceului.
Persoana in cauza are convingerea ca nu-si reda propriile idei ci transcrie niste mesaje dictate de altcineva, ori ca mana proprie este condusa de o vointa straina.
google-analytics.com