Cautare

369 de rezultate pentru "voicu astrid" (3.07 secunde)
"Domeniul cartilor de formare profesionala e o noutate la noi, chiar daca e de zece ani in prim-planul activitatilor editoriale", a declarat Cristian Voicu, librar la Thalia.
a insemnat transferul de proprietate pentru 15,8% din totalul actiunilor ARDAF, pachetul vandut atunci apartinandu-i avocatului Daniel Voicu, managing partner la casa de avocatura Voicu&Filipescu.
Ministrul Mihai Voicu, unul dintre membrii comisiei de privatizare de la DAEWOO, infirma aceste conditii, desfiintate recent de Consiliul Concurentei.
Mihai Voicu, ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul si membru în comisia de privatizare a Automobile Craiova SA (ACSA), a declarat ieri, pentru GdS, ca statul îsi asuma raspunderea pentru datoriile de 750 de milioane de euro pe care ANAF le imputa Daewoo Automobile Romania (DWAR) SA, la care ACSA este singurul actionar cu drept de vot.
Mihai Voicu, ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul si membru în comisia de privatizare a Automobile Craiova SA (ACSA), a declarat ieri, pentru GdS, ca statul îsi asuma raspunderea pentru datoriile de 750 de milioane de euro pe care ANAF le imputa Daewoo Automobile Romania (DWAR) SA, la care ACSA este singurul actionar cu drept de vot.
De asemenea, le vom oferi rute alternative pentru a se deplasa mai rapid cu autoturismul", a declarat, marti, Voicu Oprean, director general AROBS Transilvania Software, compania care a lansat TraficOK, in parteneriat cu compania belgiana Be-Mobile si Europa FM.
Victor Voicu, directorul Centrului de Cercetari Stiintifice Medico-Militare: ... Victor Voicu: E un domeniu care a avut momente de crestere si de descrestere.
Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3. ... Doamna Kovesi a iesit din discutie, procurorul general va fi Daniel Morar si doamna Haineala, sefa DNA", a declarat social-democratul Madalin Voicu, marti, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
In Editia de week-end de la Antena 3, Madalin Voicu a spus ca pe Victor Ponta "l-au costat postarile pe Facebook. ... Madalin Voicu a precizat ca el nu are cont de Facebook si ca nici nu are de gand sa-si faca.
- Majestatea Sa Regele Carl XIV Gustaf al Suediei, - Majestatea Sa Regina Silvia a Suediei, Alteta Sa Regala Marele Duce de Luxemburg, - Majestatea Sa Regele Juan Carlos I al Spaniei, Majestatea Sa Regina Sofia a Spaniei, - Alteta Sa Regala Principele de Wales, - Majestatea Sa Regele Simeon al II-lea al bulgarilor, - Majestatea Sa Regina Anne-Marie a elenilor, - Alteta Sa Regala Principesa Muna a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Principesa Astrid a Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Lorenz al Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Alexandru II al Serbiei, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Ecaterina a Serbiei, - Alteta Sa Regala Ducele de Braganza, - Alteta Sa Imperiala si Regala Principele Georg al Prusiei, - Alteta Sa Imperiala si RegalaArhiducele Karl al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa Maria a Rusiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Leka II al albanezilor, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Elia a albanezilor, - Excelenta Sa Seicul Rashid bin Khalifa al Khalifa al Bahrein, - Alteta Sa Regala Principesa Rym a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Marele Duce de Baden, Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa de Baden, - Alteta Sa Regala Principesa Irina a Greciei, - Alteta Sa Regala Ducele de Vendome, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Dominic al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Emmanuella a Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, - Baronul Hanns von Holzhausen, - Baroana Alexandra von Holzhausen, doamna Ferch, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Georg al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Martin al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Katharina a Austriei, - Alteta Sa Regala Principele Emmanuel Philibert de Savoia, - Alteta Sa Regala Principele Nikolaos al Greciei, - Alteta Sa Regala Principele Eberhard de Wurttemberg, - ASR Principesa Chantal a Frantei, - Baronul Francois Xavier de Sambucy de Sorgue, - Alteta Sa Principesa Anne de Ligne, - Cavalerul Charles de Fabribeckers, - Principesa Tatiana Radzivill, - doamna Fruchaud, Dr.
Astfel, principesa Margareta si principele Radu l-au primit la Castelul Savarsin pe regele Simion al II-lea al Bulgariei, insotit de regina Margareta, precum si pe printul Lorenz al Belgiei, insotit de printesa Astrid.
Au expus Jimmy Stanescu, Cornel Ursu, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Filofteia Radu. La eveniment a fost prezent si Sorin Danciu.
Vor expune artisti plastici din Calarasi, Bucuresti si Gran Canaria, precum Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Nestor Damasso del Pino, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si tinere talente, exponenti ai noului val in domeniul caricaturii.
Asa ca ii zic acum, cu admiratie si sinceritate: La multi ani, Maestre! (Mireille Astrid Popa)
Cele doua roluri principale, Pierre si Julietta, jucate pe scenele din Paris de Alain Delon si Astrid Vellon, au fost aduse in Romania de maestrul Radu Beligan in urma cu 5 ani si au fost atribuite celor doi mari actori:
Cand Mireille Astrid, fiica ei, eleva, in ultima secunda a vietii mamei, a implorat-o, hohotind, sa nu moara, mama n-a mai putut raspunde.
Au fost admirate picturile lui Jimmy Stanescu, Ioan Silviu Soare, Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Corneliu Ursu, Laura Culea, Petronela Milea, Florin Vilsan - artisti plastici din Calarasi, dar si Otilia Anastase si Mirelle Astrid Popa din Bucuresti, precum si Nestor Damaso del Pino din Las Palmas de Gran Canaria.
Acesta urmeaza a fi publicat in curand de fiica sa, Mireille Astrid Popa. Iata unul dintre poemele semnate Areta Sandru.
Am scris azi noapte un poem in proza pe care l-am intitulat Tipatul cocorului in noapte. L-am publicat pe facebook.
Acesta a acceptat cu amabilitate sa faca chiar si o fotografie impreuna cu Mireille Astrid Popa, jurnalista la estiri.ro si einformatii.ro!
google-analytics.com