Cautare

824 de rezultate pentru "video" (2.45 secunde)
A sasea si ultima parte a celei mai de succes francize bazate pe jocuri video din istoria cinematografica se lanseaza pe 3 februarie 2017, pe marile ecrane din toata tara, prilejuind fanilor noi aventuri spectaculoase in lupta cu hoarda de zombi.
Vanotek - Take the Highway (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=U1mjpVyG1oA Videoclipul a fost filmat de Michael Mircea, regizorul cu care a lucrat Vanotek pana acum de fiecare data, pentru fiecare single.
Radu & Ivana â€" Feel My Love (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=Ls0jYSLML9A&sns=fb Andrei Prodan a facut parte din proiectul The Marker si din duo-ul de producatori The Farmers,, alaturi de Claudiu Ursache, care au compus si produs multe piese precum Jameia , Hurricane â€" Antonia, Spre mare, Tu si eu â€" INNA, Proconsul, Nicoleta Nuca Linistea, Nu sunt.
The Kidz - Kids in Town (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=qEyvzQy-NUA&feature=youtu.be #EchipaINNA, reunita sub numele The Kidz, a inregistrat piesa la studioul Global Records, casa de discuri a artistei.
Materialul video si audio a fost creat si produs de echipa Rassada Music in frunte cu Radu Sirbu, care este la cea de-a doua colaborare cu NICO dupa ce la inceputul acestui an au lansat impreuna materialul pentru Indestructibili.
Iustin Surpanelu (regie), Robert Ionicioiu (DOP), Monograf Studio si Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-productie video).
Iustin Surpanelu (regie), Robert Ionicioiu (DOP), Monograf Studio si Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-productie video).
Iustin Surpanelu (regie), Robert Ionicioiu (DOP), Monograf Studio si Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-productie video). ... peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.
Ediția desfasurata la Qreator anul acesta - Endless Brancusi, aduce noutati in zona de video-mapping si un performance de dans inspirate din viața marelui artist, intr-un eveniment unic.
apeluri video HD, redare video HD, viteze fantastice de download si upload. Suntem inconjurati de lucruri SF. Asistenta de la distanta a devenit si ea reala prin serviciul *777.
Pentru relevanta, am facut aceleasi calcule pentru rezultatele din ultimii patru ani, adica inclusiv anul 2010, ultimul in care Bacalaureatul s-a dat fara supravegherea camerelor video.
Iubitori de animale, accesati cele trei link-uri atasate.In cel de-al doilea este un video cu o mama care isi plange baietelul mutilat, ramas fara testicule si penis, cainii i le-au mancat:
Un om sustine chiar ca a observat o creatura extraterestra si a inregistrat-o pe banda video. La ora actuala exista trei camere video care urmaresc non stop valea Hessdalen, transmitand observatiile prin internet, cei interesati putand vedea ei insisi straniile aparitii.
subiectii erau pusi sa se uite la un video in care doua echipe, trei jucatori imbracati in alb si trei imbracati in negru, pasau o minge de baschet.
video unde spuneati ca boala cancer se poate vindeca intr-o perioada de 2 pana la 16 saptamani! ... Sunt carti, sunt deja bucatari care te pot invata despre acest gen de hrana, sunt materiale video despre acest subiect.
Cridovni a primit in 30 de ani peste 2200 de rapoarte de observare, inclusiv fotografii si clipuri video; ... Ei se deplaseaza apoi la locul incidentului si vorbesc cu toti cei care le-ar putea oferi imagini, clipuri video etc.
Familia americanului Peter Kassig a publicat sambata pe YouTube o inregistrare video in care le cere rapitorilor sa il elibereze pe fiul lor.
Mariustuca.ro / Grefa de cap pe un alt corp: Un rus s-a oferit pentru aceasta premiera chirugicala (VIDEO) (Autoare: ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/grefa-de-cap-pe-un-alt-corp-un-rus-s-a-oferit-pentru-aceasta-premiera-chirugicala-video-4106.html
Teatrul Odeon - Video Mapping - 20-26 aprilie; Cercul Militar National - Video Mapping - 20-26 aprilie; Calea Victoriei nr.
Proiectul isi propune imbunatatirea comunicarii copiilor cu deficiente de auz, prin dezvoltarea unei pagini web care va cuprinde fise de evaluare structurate pe arii curriculare dupa modelul testelor PISA, in care termenii vor fi explicati in cuvinte, imagini grafice si video si in limbajul mimico-gestual.
google-analytics.com