Cautare

120 de rezultate pentru "veronica urzica" (3.30 secunde)
Acum vreo 40 de ani, Veronica Porumbacu, "matusa" celor doi poeti cu aceeasi orientare limbistica (astazi onorabili senatori), cu o premonitie geniala, intuind recenta vizita a lui Basescu la Paris, scria in "Gazeta Literara" o poezie care incepea astfel:
Veronica de 71 de ani, din Bucuresti, care circula pe partea din dreapta a carosabilului privind sensul de deplasare al autoturismului. ... Veronica a ramas internata la spital.
Prima conferinta de presa a Biroului Permanent Municipal (BPM) Zalau al PNL, intrunit in noua sa formula, a avut loc ieri, dupa cateva peripetii demne de semnalat in revista "Urzica".
Se maseaza usor local cu vitamina A solutie uleioasa si ulei de masline, apoi se clateste si se foloseste un sampon de urzica.
migdale, musetel, echinacea, castravete, eucalipt, jojoba, urzica, menta, mango, etc. Vopseaua are, de asemenea, continut din plante in baza proteica - aloe vera, ulei de argan, acai berry si pudra de perla neagra.
PLANTE VINDECATOARE Anghinare, papadie, soc, urzica, iedera, coacaz, rozmarin, busuioc, cimbru, ienupar, matase de porumb, codite de cirese, sanziene, patrunjel, leustean.
Alexandru Tudor, ajutat la cele doua linii de Valentin Avram si Vladimir Urzica (rezerva - Ciprian Dansa). Asistenti suplimentari : George Gaman si Iulian Calin.
Calul cu manere, candva stapanit cu mare indemanare de Marius Urzica, ne joaca acum mari probleme, ca si paralele si bara fixa.
- Primul meu desen a aparut in revista Urzica, cand aveam 14 ani. Am avut de mic inclinatia bizara de a vedea doar partea amuzanta a lucrurilor.
De asemenea,a publicat caricaturi in Urzica si Adevarul. Din 2001, deseneaza caricaturi pentru Loteria Romana, la rubrica permanenta In pana lui BOBOC, o parte dintre acestea fiind stranse in paginile albumului editat la 113 ani de la infiintarea institutiei.
De asemenea, a publicat caricaturi in Urzica si Adevarul. Din 2001, deseneaza caricaturi pentru Loteria Romana, la rubrica permanenta In pana lui BOBOC.
apa, ceai de plante (ceai verde, de musetel, urzica, patlagina, cimbru, salvie, maghiran, etc.) si sucuri de fructe si legume proaspat stoarse;
Nu e, de altfel, pentru prima oara cand tanarul domn se urzica pentru simplul fapt ca indrazneste cineva sa aiba o parere oarecare despre comunitatea pe care o conduce si ale carei drepturi le vegheaza.
sapunuri cu scoarta de copac - la 13 - 14 RON, alte sapunuri - intre 9 - 14 RON, creme solide, cu lapte, shea si cacao - la 18 RON, ulei hidratant si ulei de masaj cu lavanda, salvie si greph, unt hidratant cu craita si urzica (cel mai cautat produs), sapunuri pentru copii, sapun puffy cu aloe si galbenele", ne-a spus Adriana Tudor.
- tinctura din dragaica - tinctura impotriva caderii parului - tinctura impotriva obezitatii - tinctura din ghintura - tinctura din branca ursului - tinctura din catina - tinctura din napraznic - tinctura din afin - tinctura din paducel, vasc si urzica - tinctura din ienupar - tinctura din fructe de soc - tinctura din pufulita cu flori mici si ghimpe - tinctura din obligeana - tinctura din untul pamantului, tataneasa si spanz - tinctura de marul lupului - tinctura de coltul lupului (cretusca) - tinctura de leurda - tinctura din catina si macese - tinctura de bitter suedex - tinctura de echinaceea - tinctura de spanz - afrodisiac natural
amestec de plante infuzie din urzica, zmeur, hasmatuchi, dovleac - in parti egale; se pune 1 lingura de amestec la 1 l de apa clocotita;
sapunuri cu miere, sapunuri cu scoarta de copac - la 13 - 14 RON, alte sapunuri - intre 9 - 14 RON, creme solide, cu lapte, shea si cacao - la 18 RON, ulei hidratant si ulei de masaj cu lavanda, salvie si greph, unt hidratant cu craita si urzica, sapunuri pentru copii, sapun puffy cu aloe si galbenele, crema antireumatica cu ardei iute, ghimbir si mustar - la 13 RON, unt de corp cu portocale - 20 RON, sapun crema puffu de ras - 17 RON, fresh mint scrub de corp - 28 RON, sapunuri anticelulitice cu cafea si cirese - 12 RON, sapunuri cu avocado si isop - pentru piele uscata si sapun gel de dus cu aloe si cafea, pentru corp - 17 RON, ulei de goji - 16 RON, sapun crema de ras cu ulei de cocos, unt de shea si vitamina E - 17 RON", ne-a spus Adriana Tudor.
Desi pe recipient scrie ca samponul ar fi facut din diverse plante precum menta, urzica sau musetel, medicii dermatologi sfatuiesc doamnele si domnisoarele sa renunte la acest obicei deoarece produsele pentru animale nu au fost testate pe oameni, astfel ca efectele adverse sunt necunoscute.
Remedii naturiste - infuzii cu salvie, urzica, galbenele, musetel sau ulm alunecos. 6. Nu va scarpinati deoarece pielea se irita si cauzeaza inflamatii persistente!
crema cu galbenele si ulei de catina presat la rece, crema cu ardei iute, demachiantul cu miere si spirulina, unt de corp cu cacao, portocale si ulei de cocos - la 14 RON / 100 ml si la 25 RON / 200 ml, sapun plutitor cu catina bio - 14 RON, sapun cu ulei de argan - 18 RON, sapun cu 98% cocos, 2% unt de shea si sare de himalaya - la 9 RON, sapun Sunrise Flower cu musetel, urzica si miere - 12 RON, crema cu galbenele si catina - 10 RON.
google-analytics.com