Cautare

71 de rezultate pentru "tudose" (3.10 secunde)
Pentru cele 10 pozitii de vicepresedinti barbati, castigatori sunt Andrei Dolineaschi (3439 voturi), Victor Negrescu (3162 voturi), Georgian Pop(3070 voturi), Ionut Vulpescu (2994 voturi), Nicolae Banicioiu (2983 voturi), Mihai Tudose (2827 voturi), Viorel Stefan (2737 voturi), Gheorghe Simon (2503 voturi), Gabriel Vlase (2436 voturi) si Mihai Chirica (2339 voturi).
Echivalentul sumelor ce nu vor mai fi incasate la buget va fi de 2,5 miliarde lei anual, o suma echivalenta cu 0,25% din PIB, insa dupa cum se va vedea mai jos aceasta va fi compensata de efectele generate in economie de FDSI, care vor aduce mai multe venituri la bugetul de stat, dupa cum explica, foarte sintetic, economistul Mihai Tudose.
Delegatia chineza a fost primita, ieri, de premierul Mihai Tudose. Acesta a declarat ca exista perspective concrete de colaborare cu partenerii chinezi pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda.
Presedintele francez va fi primit apoi la Vila Lac 1 de premierul Mihai Tudose, dupa care va participa la o receptie a comunitatii franceze, la ambasada.
Guvernul legifereaza mai des si mai apasat decat Parlamentul, Presedintia Romaniei a devenit al doilea guvern al tarii, Guvernul este si el impartit in doua, ai lui Dragnea se iau la pumni cu cei ai lui Tudose, timp in care ai lui Tariceanu chibiteaza.
Liderul social-democrat a vorbit si despre un fost ministru din echipa lui Mihai Tudose, Mircea Titus Dobre, care a demisionat din PSD si s-a inscris in noul partid condus de Victor Ponta, PRO Romania.
Toti traim din credite“, a spus Mihai Tudose, de 33 de ani.  Salariu mic înseamna pensie mica Principalul motiv pentru care craiovenii ezita sa accepte sa le fie trecut în cartea de munca un salariu mai mic decât primesc la sfârsit de luna este grija fata de ce se va întâmpla la batrânete.
Senatorul Marcel BUJOR l-a interpelat pe Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose. Obiectul interpelarii: Implementarea unui program de modernizare si investitii in vederea repornirii rafinariei RAFO Onesti.
Mara Tudose la Academia Vaganova din St.Petersburg,Ana Beatrice Bodea - la 13 ani, acceptata la: Bolshoi Academy Moscova, Staatliche Balletschule Berlin si la Ecole Nationale Superieure de Danse de Marseille;
Ford a lansat productia noului model in prezenta presedintelui Iohannis si a premierului Tudose, intr-o hala in care s-au aflat cateva mii de oameni.
Cui pasase Hagi Tudose al fotbalului romanesc aceasta responsabilitate care in Occident se traduce printr-o cifra importanta din bugetul pe un sezon?
- Dragos Valentin Tudose : Daca astia ai lu' Julien nu fac un scor bun la alegeri sa vezi coada la Madam Kovesi printre microfoane cu ei.
Este un mesaj care vine dintr-un fond de vitalitate si de cultura pe care malaezienii sunt convinsa ca l-au inteles", spunea la sfarsitul concertului Camelia Tudose, reprezentant al Ambasadei Romaniei in Malaezia.
- Numai iubirea (rolul Manole Tudose; 2004), - Lacrimi de iubire (rolul Nea Tache; 2005), - Nimeni nu-i perfect (rolul Domnul Predescu;
Judetul Neamt - Tatiana Grosu, Centrul de Excelenta in Viticultura si Vinificatie din Chisinau, clasa a XI-a, Republica Moldova - Irina Ionita, Colegiul National Gheorghe Lazar, clasa a X-a, Municipiul Bucuresti - Elena Macsim, Colegiul National Mihai Eminescu, clasa a X-a, Botosani, judetul Botosani - Delia Cristina Mitrache, Liceul Teoretic Petre Pandrea, clasa a XII-aB, Bals, judetul Olt - Mihai Pocol, Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Simion Stefan, clasa a XI-a C, Alba Iulia, judetul Alba - Stefan Sebastian Popescu, Colegiul Economic Dionisie Pop Martian, clasa a XI-a, Alba Iulia, judetul Alba - Daria Stratu, Liceul Teoretic Aurel David, clasa a IX-a, Chisinau, Republica Moldova - Maria Adela Tudose, Colegiul National Mihai Viteazul, clasa a IX-a, Ploiesti, judetul Prahova - Ana Tifrea, Colegiul Nationa Mircea cel Batran, clasa a XI-a, Constanta, judetul Constanta - Georgiana Iuliana Ursachi, Colegiul Tehnic Latcu Voda, clasa a IX-a, Siret, judetul Suceava
' Netratata corect, depresia evolueaza catre cronicizare, cu deteriorarea importanta a calitatii vietii persoanei, la care se pot adauga complicatii : suicid, consum de substante toxice, avertizeaza profesor doctor Catalina Tudose, medic psihiatru la Spitalul Clinic ' Alexandru Obregia '.
Catalina Tudose, presedintele Societatii Romane Alzheimer, aceasta afectiune aduce cei mai multi ani cu dizabilitati in viata pacientilor, mai multi chiar decat bolile cardiovasculare sau chiar cancerul.
Lucian Tudose - Dr. Schar Romania: "Dieta fara gluten este in prezent singura terapie eficienta care garanteaza celiacilor o stare perfecta a sanatatii digestive, caracterizata prin disparitia simptomelor clinice, normalizarea rezultatelor testelor si refacarea structurii normale a membranei mucoasei intestinale.
Catalin Tudose, avertizeaza ca, desi aceasta boala este specifica persoanelor peste 65 de ani, ea nu mai este a varstnicilor, ci, in mod ingrijorator, a multor persoane de varsta a doua.
In Romania exista aproximativ 200.000 de cazuri din care diagnosticate si tratate sunt 10%-15%, comprativat cu aproape 60% in alte tari, avertizeaza conf. dr. Catalina Tudose, presedintele Societatii Romane Alzheimer.
google-analytics.com