Cautare

87 de rezultate pentru "thea botezatu" (2.53 secunde)
Andreea Marin, Mihai Dragomir, Octavian Bellu, Marian Dragulescu, Mihai Leu, Catalin Botezatu, Dragos Patraru, Iuliana tudor, Ana Maria Prodan s-au numarat printre cei care au fost premiati.
Branduri ca si Gap sau Diane von Furstenberg, Oscar de la Renta, dar si TaraFashion si Magazin Official Catalin Botezatu au deja un magazin pe Facebook.
Sapte amenintari au fost lansate, dar continutul periculos a fost bl "Am ales sa testam sistemul cu si fara antivirusul integrat activ pentru a vedea pe de o parte care sunt imbunatatirile aduse sistemului de operare Windows 8 in sine si, pe de alta parte, care este nivelul de protectie 'cu toate scuturile sus', adica si cu Windows Defender activat", a declarat Bogdan Botezatu, Senior e-Threat Ana
Faptul ca am reintalnit-o pe divina artista Angela Gheorghiu, tot la Ciucu Show unde ne-am cunoscut cu ani in urma, a luminat seara magica. I-am revazut cu bucurie si pe Catalin Botezatu, pe contratenorul Cezar, si pe Andrei Tudor cu sotia.
creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove.
Cu aceasta ocazie, Pusa Hack si Catalin Botezatu va ii invita pe colaboratori la "EXOTIQUE OPEN DAY"! PROGRAM De la ora 12.00:
In afara lui Rica Raducanu si a lui Catalin Botezatu, au venit la mine si actori pentru a-si repare ceasurile", ne-a spus Catalin Vardianu.
In afara lui Rica Raducanu si a lui Catalin Botezatu, au venit la mine si actori pentru a-si repare ceasurile", ne-a spus Catalin Vardianu.
de exemplu, Ankar (elvetian), Junghans (nemtesc) si Gustav Becker (nemtesc)", ne-a spus Catalin Vardianu. In afara lui Rica Raducanu, mai vine sa-si repare ceasurile pe Strada Academiei si Catalin Botezatu.
Catalin Botezatu, Raluca Zenga, Oana Roman, Jorje, Cream - Claudia Pavel, Adina de la Heaven, Annes, Julia Jianu, designerii Dorin Negrau si Clara Rotescu si multe alte vedete au experimentat aseara la Chefs, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Floreasca.
In cariera sa, a reparat ceasuri pentru vedete, precum creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove.
Premiul special pentru stil si eleganta feminina - Laura Cosoi Premiul special pentru stil si eleganta masculina - Catalin Botezatu Premiul special pentru Celebrity Gossip Show - Vorbeste Lumea Premiul special pentru reality show - Gospodar fara pereche Premiul special pentru cel mai indragit jurat - Andi Moisescu Premiul special pentru cea mai indragita jurata - Loredana Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune matinala - Neatza cu Razvan si Dani Premiul special pentru cea mai indragita emisiune tip charity - Visuri la cheie Premiul special pentru cel mai indragit radio matinal - Marius Fm ( Smart FM) Premiul special pentru cea mai indragita emisiune dedicata stilului de viata sanatos - Tinerete fara batranete Premiul special pentru cea mai de bonton emisiune - Bonton Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune din day time din Romania - La Maruta Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune tip pamflet - Cronica Carcotasilor Premiul special pentru cea mai indragita trupa peste hotare - Fly Project Premiul special pentru cel mai spectaculos show de divertisment - Te cunosc de undeva Premiul special pentru cea mai indragita emisiune de umor - iUmor Premiul special pentru cel mai indragit jurnal de stiri matinal - Stirile Protv de la ora 7:00 Premiul special pentru show-ul fenomen The Wall - Valentin Butnaru Premiul special pentru cel mai indragit blog de fashion - Carmen Negoita Premiul special pentru cuplul anului 2017 - Razvan Simion si Lidia Buble Premiul special pentru cea mai indragita actrita - Diana Dumitrescu Partenerii Galei Eva.ro 16 ani:
Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Ilinca Vandici, Alina Eremia, Alina Ceusan, Ana Morodan s-au bucurat de modelele preferate ale celebrelor case, completandu-si outfit-urile cu accesoriile â€" bijuterii distribuite de K Optic in Romania.
In afara lui Rica Raducanu si a lui Catalin Botezatu, au venit la mine si actori pentru a-si repare ceasurile", ne-a spus Catalin Vardianu.
Cristina Bazavan - blogger, Cristi China Birta - blogger, Lacramioara Botezatu - Project Manager www.csrmedia.ro, Florin Ghinda - Fondator Romaniapozitiva.ro, Paula Herlo - jurnalist, Mircea Kivu - Sociolog FDSC, Ionut Sibian - Director Executiv FDSC si Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.
Simona Patruleasa, Simona Halep, Galina Panzari, Dana Savuica, Catalin Botezatu. Mihai Dragomir a creat primul si sigurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare.
Oana Turcu si sotul ei, Cristi Brancu, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, Mihaela Tatu, Ileana Badiu, Daniela Nane, Adrian Mutu, Catalin Botezatu si multi altii.
Catalin Cojocaru, tanarul fotoreporter de 19 ani, din Calarasi, a participat la protest alaturi de un coleg de-al sau, tot calarasean, Alexandru Botezatu, care lucreaza la un radio local.
google-analytics.com