Cautare

87 de rezultate pentru "thea botezatu" (3.81 secunde)
Fiica lui, Sophia, a prezentat ca model in prima colectie a designerului Catalin Botezatu pentru copii, in cadrul primei editii a festivalului Kids Fashion Week. ... A defilat pe scena ca model in prima colectie Catalin Botezatu pentru copii, a declarat cu mandrie Dan Cruceru, Taticool.
Catalin Botezatu a precizat faptul ca aceste articole sunt foarte sexy si ca barbatii apreciaza aceste combinatii stilistice. ... Femeile ar trebui sa stie ca barbatii sunt atrasi de aceasta combinatie vestimentara, a explicat Catalin botezatu.
Creatorii ei preferati sunt Laura Olteanu, Doina Levintza si Catalin Botezatu. ... Alti designeri de la noi pe care-i apreciez sunt Doina Levintza, Catalin Botezatu pentru ca este foarte atent la detalii. As purta creatiile lui Botezatu.
In showroom-ul Kabbalah, Thea Haimovitz ii invita pe iubitorii de bijuterii Kabbalah la un eveniment cu totul special: ... miercuri, joi si vineri, in perioada 16, 17 si 18 Decembrie, intre orele 18.30 - 20.30, showroom-ul are sediul la Laboratoarele Thea, Strada Theodor Aman 27, sect.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Thea Haimovitz creeaza in mod inedit bijuterii superbe inspirate de Kabbalah crestina. Realizata din pietre semipretioase, argint si aur. Simbol:
Cartea Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor de Thea O. Haimovitz, aparuta la Editura RAO, va fi lansata astazi, 28 iunie, la orele 17.00, la Grand Hotel Continental.
Thea Haimovitz, Nico si Roxana Iliescu (aceasta fiind si amfitrioana evenimentului). ... Emil Hurezeanu si sotia sa, actorul Radu Beligan, Monica Iagar, Raluca Moianu, Thea Haimovitz, Roxana Iliescu si Nico, venita cu doua prietene.
a fost prezenta recent cu un stand cu produse fara gluten si lactoza la evenimentul despre frumusete si combaterea acneei, prin diverse tratamente, organizat recent de Thea Haimovitz pe Strada Theodor Aman nr.
Intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale se arata ca Traian Basescu a semnat decretele de gratiere pentru Diamanta Botezatu si Ecaterina Macarie pentru pedeapsa de o luna de inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de tulburare de posesie, urmare a amenzii penale neplatite de cele doua persoane.
Bogdan Botezatu, specialist in securitate cibernetica: ... Bogdan Botezatu, specialist in securitate cibernetica: - Este primul botnet care nu face atacuri clasice, ci este concentrat pe furtul de informatie.
creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove", ne-a spus Catalin.
creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove", ne-a spus Catalin.
Alaturi de Pusa Hack au fost Catalin Botezatu, imaginea de 10 ani a brandului Exotique, precum si Chris Simion, regizor, poet si scriitoare, care a scris special pentru acest eveniment o nuvela superba - "Povestea Printesei de Agra si a magicianului Exotique".
Printre vedetele care au participat la eveniment s-au aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, stilista Adina Buzatu, Dana Savuica, Gianina Corondan, care este de ceva timp redactor-sef al revistei VIP si Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof.
Catalin Botezatu a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena Stars! Celebrul creator de moda dezvaluie motivul real pentru care parintii au vrut sa-l dezmosteneasca.
Catalin Botezatu ne vorbeste despre un capitol extrem de mediatizat din viata sa. Cum a tranformat designerul domnisoarele de oras in " fostele lui Bote" ne spune chiar el!
- Designerii pe care ii apreciez sunt Laura Olteanu, care m-a imbracta pentru albumul "LILI, Doina Levintza, Catalin Botezatu pentru ca este foarte atent la detalii. As purta creatiile lui Botezatu.
google-analytics.com