Cautare

136 de rezultate pentru "tenoseanu remus" (3.42 secunde)
Asta va afecta serios bugetul statului", a declarat Remus Cernea, reprezentant Partidul Verzilor, in cadrul documentarului. In ultimii 20 de ani peste 4.000 de biserici s-au construit in Romania cu sprijin de la guvern.
Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) si presedinte alConsiliului de Administratie al Hidroelectrica,Remus Vulpescu a dat asigurari sindicalistilor care picheteaza sediul Ministerului Economiei ca societatea nu va fi vanduta pe bucati si ca pana la finalul anului intentioneaza sa finalizeze procesul de reorganizare a companiei.Vulpescu a precizat cadeschiderea procedurii de insolventa a Hidroelectrica nu urmareste falimentul sau nationalizarea societatii, ci reorganizarea unei companii care nu mai are lichiditati.
Seful OPSPI, Remus Vulpescu a declarat ca se bazeaza pe "veridicitatea" ofertei pentru achizitia actiunilor Oltchim. "Ofertantul Diaconescu Cristian Dan este declarat adjudecatar al actiunilor detinute de Ministerul Economiei, prin OPSPI, la Oltchim.
premierul Victor Ponta, comisarul european pentru Politici Regionale, Johannes Hahn, ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache.
Demisia lui Marius Tuca survine la o luna dupa ce instanta a admis cererea de insolventa a companiei care editeaza ziarul Intact Publishing, administrator judiciar fiind Euro Insol, societate condusa de Remus Borza.
Hotnews.ro, Remus Cernea propune o lege prin care niciun cult nu va fi exceptat de la plata impozitelor pe veiturile obtinute din activitati economice, de Adina Florea - 449 share-uri pe Facebook.
Andrei Smarandache - Ionut Oprea, Mario Vanatoru, Sebastian Iancu, Eduard Patrascu, Remus Tranca si Marius Carlan. In cadrul festivitatii de premiere, ocupantele podiumului au fost rasplatite cu diplome, cupe, tricouri si mingi de fotbal.
Eduardo Novabilschi, Remus Lilea, Razvan Negrescu, Leonard Popescu, Robert Muicu, Alexandru Ciuciu, Laurentiu Floroiu, Ovidiu Cherciu, Robert Malaescu, Vladut Gruescu, Andrei Matu, Andrei Pitian, Lucian Morosanu, Cosmin Barlan, Bogdan Danaricu, Andrei Sendroiu, Marius Daescu, Adelin Parcalab, Valentin Ghiozdan, Daniel Margarit, Constantin Cocina si Alin Velea.
Remus Tranca (Scoala nr. 12 "Decebal") a fost desemnat cel mai tehnic jucator si totodata golgheter, iar Alex Nedianu (Scoala nr.
Nicolae Batineanu, Remus Bucur, Nicu Vintila, Cristian Banica, Lari Negoescu, Alexandru Preda, Lucian Achim, Marius Bortofleac, Mugurel Cojocaru, Catalin Scorojitu si Dan Josceanu.
4.Premiul pentru sustinerea sportului nostru national â€" premiul oferit de presedintele Federatiei Romane de Oina, Nicolae Dobre, pentru Ministerul Educatiei â€" Albert Craiu, sef de cabinet al domnului Ministru Remus Pricopie.
Alina Puscas, Remus Nica, Cornel Nistorescu. Moderator: Dana Anghelescu. Nicole Dutu s-a nascut si a copilarit la Braila. Dupa licenta in actorie, atrasa de literatura, a inceput sa scrie teatru.
Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult.
Adi Mihai, Remus, brancardierul Daniel, asistentele Maria, Laura, Sofie - cu nume de ingeri - mi-au purtat de grija. Violeta infirmiera mi-a dat apa sa beau cu paiul toata noaptea.
3.231 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare - joi, 9 mai, ora 20.00 Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, recomanda tuturor parintilor sa isi inscrie copiii in clasa pregatitoare, in perioada alocata celei de-a doua etape, respectiv 8 - 17 mai.
De asemenea, la ora 12.30, 50 de elevi merituosi din scolile bucurestene vor forma Guvernul copiilor, in prezenta primului-ministru Victor Ponta, a Ministrului Educatiei Nationale Remus Pricopie, a Ministrului delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica Mihnea Costoiu, precum si a altor membri ai Cabinetului", se arata in comunicatul postat pe site-ul Guvernului.
Senatorul Coca Lauretiu Florian l-a interpelat pe Ministrul Educatiei Nationale Remus Pricopie. Obiectul interpelarii:
Cu ocazia dezbaterii raportului UNICEF la Bucuresti, Ministrul Educatiei, domnul Remus Pricopie a spus ca, pana la sfarsitul anului, Romania trebuie sa elaboreze o noua strategie privind abandonul scolar, pentru a primi fonduri structurale pentru educatie.
Ministrul Remus Pricopie a declarat ca anul scolar va incepe pe data de 16 septembrie, fiind facute mici modificari in structura acestuia.
Profesori violenti Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, recunoaste ca avem cazuri de elevi spitalizati din cauza violentei in scoala. Si nu numai din cauza violentei intre copii, ci, mai grav, din cauza violentei profesorului asupra copiilor.
google-analytics.com