Cautare

532 de rezultate pentru "teatru" (8.13 secunde)
Mos Craciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste si spectacole de teatru Liberty Center a pregatit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale si activitati tematice de Craciun, dedicate atat copiilor, cat si adultilor.
De acord, unele piese sunt mai proaste decat altele si de asta exista criticii de teatru de cand exista teatru. ... Fara a-mi asuma calitati de critic de teatru, as vrea sa va spun ce am vazut si am simtit ca simplu spectator platitor de bilet.
Actrita Monica Davidescu este pasionata de teatru, insa are suficient timp si pentru alte lucruri legate de ea, de familie sau de cealalta latura a sa, filmul.
Premiul special pentru teatru de papusi si marionete i-a fost revenit lui Liviu Berehoi, de la Teatrul Tandarica din Bucuresti.
El considera ca, dupa retragerile lui Adrian Nastase si Ion Iliescu, din functia de presedinte de onoare al partidului, PSD are probleme de imagine deoarece opinia publica va considera ca, intr-adevar, Congresul a fost aranjat precum o piesa de teatru.
Ziua loviturilor de teatru (Autor: ... In fine, pentru ca seria loviturilor de teatru sa fie completa, Curtea Constitutionala vine cu o noua precizare, care inflameaza in si mai mare masura opinia publica si clasa politica. Este o zi a loviturilor de teatru .Mona Pivniceru este un om buldozer.
Cu troll-ul la Festivalul de Teatru Intamplarea a facut sa-l mai intalnesc apoi si sa stam de vorba.
Cei doi te fac ba sa razi, ba sa plangi, ca la o piesa buna de teatru. ... Smart FM promoveaza evenimente culturale si artisti de valoare, ofera carti de versuri scrise de Marius Tuca si bilete la spectacole de teatru in care joaca Marius Manole.
• Ma mut la mama Godot Cafe Teatru - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia: ... Ionut Iftimiciuc, Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Stefan Nistor • Just about love In Culise - Teatru Pub - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia:
Asa este frumos si asa este corect fata de cei care au facut ceva pentru teatru si pentru bucuresteni, iar eu ma inclin in fata oamenilor care au facut ca toate aceste lucruri sa functioneze", a spus primarul.
Debutul in teatru a coincis cu debutul la Bulandra. ... Actrita complexa, Irina Petrescu va primi de-a lungul carierei sale multe roluri importante in film, teatru radiofonic si teatru TV, in regia unor nume de prestigiu ca:
"Fluturi si oameni", un recent spectacol al Companiei de Teatru Dan Puric, readuce in scena o poveste in care, tineri si maturi, retraim inocenta copilariei. ... pantomima, teatru non-verbal, dans si balet clasic.
Teatrul de Animatie Tandarica, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, sub egida UNIMA Romania si ASSITEJ Romania va asteapta in perioada 30 mai - 7 iunie 2013 la cea de-a doua editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL".
Alaturi de muzica, in premiera anul acesta, Ghost Gathering va prezenta o piesa de teatru exceptional regizata de Alexandru Nagy, premiata cu nu mai putin de 13 premii la festivaluri de teatru din tara.
Domnita Ralu, fiica mare a domnitorului, a organizat in 1818 primele reprezentatii de teatru sustinute in limba greaca. Tot Domnita Ralu a poruncit ca pe Podul Mogosoaiei sa fie construit primul teatru bucurestean denumit "Cismeaua Rosie", la care n-avea insa acces oricine.
In teatru, actorul nu urca pe scena daca nu este remunerat cu 500 de euro pe reprezentatie. ... O parte din bani a strans-o din prestatiile din 'Las Fierbinti', o alta parte din teatru, bani cinstiti, munciti de el", ne-au mai marturisit prietenii actorului.
A venit apoi cu acest rol in fata publicului de multe, multe ori pe parcursul anului, chiar si la 15 decembrie, cand i-a fost inmanat oficial certificatul de inscriere in Cartea Recordurilor "Guinness" drept confirmare ca este cel mai longeviv actor in activitate pe scena de teatru.
Duminica, 7 decembrie, de la ora 19.00, la Godot Cafe-Teatru, trei tineri ne spun aceeasi poveste.
9 - 11, Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinanta a Artelor cu Editura ALL si Oana Georgescu - sesiune de autografe. ... In aceasta colectie il regasim pe Horatiu Malaele, personaj de film si teatru si autor.
Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic anunta debutul celei de-a patra editii a Festivalului de teatru BUCURESTII LUI CARAGIALE. ... Daca ati ratat aceste spectacole, nu va ingrijorati, deoarece urmeaza 3 luni pline de teatru si de distractie in Bucuresti.
google-analytics.com