Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (2.65 secunde)
In acest scop, municipalitatea a contractat un credit extern In aceasta primavara vor incepe lucrarile la imensul Centru Multifunctional Craiova, un complex expozitional care va costa peste 80 de milioane de lei (800 de miliarde de lei vechi) si se va ridica pe locul fostului targ din Romanesti in urmatoarele 36 de luni.
"Angajarile nu se vor face pe loc, dar la targ pot avea loc discuții, preinterviuri (care te pot propulsa in lista scurta) si se pot depune CV-uri.
Recunoscuta pentru calitatea produselor traditionale prezentate, editia a doua a acestui targ va mai oferi vizitatorilor doua premiere: ... De asemenea, la targ se vor gasi si specialitati internationale:
Reducerile de pret, valabile exclusiv in perioada targului, variaza intre 2.000 si 20.000 €, iar 45% din oferta de locuinte este cu titlu exclusiv, nemaiputand fi regasita la niciun alt targ imobiliar.
Noua firme isi expun gratuit produse software, aplicatii mobile si hardware, cu sprijinul unei subventii de 690.000 de lei de la bugetul de stat Noua firme romanesti sunt prezente in acest an la cel mai mare targ mondial de telecomunicatii - Mobile World Congress de la Barcelona - aceasta fiind prima prezenta romaneasca la acest congres.
"La standul meu din cadrul acestui targ, am avut carti la 5 RON si la 10 RON, 15 RON si 20 RON! ... Vin si oameni interesati de targ, dar si oameni care cumpara pentru ca sunt ieftine", ne-a spus Carmen Musat.
Initiat si organizat de Radio Romania, Gaudeamus, cel mai citit targ de carte de la cel mai ascultat radio - are loc in intervalul 22 - 26 noiembrie 2017, in Pavilionul Central Romexpo.
Cel mai vechi si mai lung targ de sarbatori din Bucuresti va crea pentru cei care-i vor calca pragul frumusetea, mirajul si stralucirea sarbatorilor de iarna si va oferi cele mai inspirate, creative si delicioase variante de cadouri pentru Sf.
- sesiune de rasfat, - joaca, joaca si iar joaca pentru pici, - ateliere de sezon, - respiro pe cinste la FOOD&DRINK Bar semnat La Bordei, - targ cu produse si servicii de soi, create de SUPER MAME (jucarii, haine, home &deco, e vremea sa iti faci cateva daruri irezistibile!
Cati expozanti participa la acest targ? - Sunt peste 70 de expozanti la acest targ, iar ca numar de vizitatori - estimat la 50.000 in cele 25 zile de eveniment. ... - Cum se pot rasfata femeile la acest targ?
"Am adus la acest targ scoici si coliere, care au mers bine, dar si pandante si bratari din granate, lapis lazuli si citrin. ... Urmatorul targ de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 26 iulie - 4 august 2013.
In cazul Lichirestiului (Calarasiul de mai tarziu), un document din 1 mai 1734 il mentioneaza ca targ, ceea ce era un indiciu ca satul incepuse sa aiba o oarecare miscare comerciala, mai ales dupa mutarea aici, cu trei ani in urma, a traditionalului Targ de toamna (Balci) organizata de Sfanta Maria Mica.
Astfel, bucata aceea de oras a disparut din cauza acelei cladiri care e si un fundal foarte prost pentru Hilton.In fata Ateneului se desfasura, in ziua in care am facut aceasta plimbare, un targ de produse traditionale. ... Acest targ se afla pe un spatiu neconstruit.
O gasiti la targ si in acest week-end pana la orele 20.00. Este a treia oara cand vine ja acest targ.
A fost un targ fain! ... Toiurile si sticlele mici merg si ele bine", ne-a spus Florin Chise, pe care il puteti gasi la acest targ traditional pana diseara.
Presedintele PSD a precizat ca s-a intalnit cu seful statului doar pentru a discuta problema legata de numirea lui George Maior la conducerea SRI, nu pentru "a incheia un targ" cu Traian Basescu. ... Nu am facut nici un targ cu Traian Basescu.
Cei mai castigati de pe urma acestui targ au fost, bineinteles, studentii care in timpul pauzelor au putut adresa intrebari angajatorilor, ba mai mult, au stabilit anumite conditii de angajare.
Este suficient sa participi la un targ comunal sau la o adunare populara pentru a lua contact cu aceasta realitate ingrozitoare. ... Am asistat la astfel de scene intr-un targ comunal din satul Ganesti, comuna Cavadinesti, dar aceste lucruri sunt valabile in majoritatea localitatilor galatene.
Potrivit consilierului de comunicare si relatii mass-media al Partidului National Democrat Crestin (PNDC), Florentina Ciltu, PNDC a depus la Biroul Electoral Judetean Prahova o sesizare impotriva presedintelui sectiei de votare numarul 2, din localitatea Filipestii de Targ, si impotriva reprezentantului PNL in aceasta sectie de votare, pe motiv ca cei doi indeamna alegatorii prezenti la urne sa voteze in favoarea candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, si impotriva candidatului PNDC Florin Anghel, actual presedinte al CJ Prahova.
De parca in afara birourilor sefilor municipalitatii nu ar sufla vantul crizei, acestia propun cu seninatate consilierilor locali sa voteze contractarea unui imprumut bancar pentru finantarea "scaldatoarei" din Fata Luncii si a unui centru multifunctional la targ.
google-analytics.com