Cautare

339 de rezultate pentru "suplinire dambovita" (7.04 secunde)
Compania Renault vrea sa construiasca un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto in localitatea Titu-Boteni, judetul Dambovita.
Preluarea se va face de la Apele Romane si vizeaza activele de pe raurile Arges si Dambovita.
Proiectul cuprinde doua traversari majore de obstacole - a raului Dambovita peste podul existent si a caii ferate in zona Garii de Nord - urmand a fi realizat intr-o zona cu o mare concentrare de cladiri rezidentiale si comerciale si, de asemenea, intens tranzitata de vehicule de toate tipurile.
Compania Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care detine si hotelul Radisson din Bucuresti, a pus pe "hold" cele opt proiecte pe care le detine pe piata locala, care implica investitii estimate la circa doua miliarde de euro, incluzand megaproiectul Dambovita Center, de pe platforma Casei Radio din centrul Capitalei.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1.
Proiectul cuprinde doua traversari majore de obstacole, a raului Dambovita peste podul existent largit si a caii ferate in zona Garii de Nord.
Tot printre prioritatile edilului-sef au fost incluse si largirea podului Hasdeu si reabilitarea raului Dambovita. ... "Tot pe lista prioritatilor este si reabilitarea raului Dambovita, largirea podului Hasdeu, Podul Izvor", a mai spus edilul-sef.
Proiectul Dambovita Center (Casa Radio) este situat pe terenul de 9 hectare din zona Eroilor, marginit de strazile Stirbei Voda, Calea Plevnei, Noica si Splaiul Independentei.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Ei sunt si pasoptistii increzatori in istoria zilei de maine, si regalistii unei sperante care invie greu, si rinocerii debusolati ai nimicului, si nu ma gandesc neaparat la piesa concetateanului nostru, decolat de pe Dambovita si aterizat la Paris, Eugen Ionescu, roman-evreu nascut la Slatina, genial in asezarea scenica a absurdului.
Festivalul este organizat de Fundatia Internationala de Muzica Gheorghe Zamfir, A.P.C.T.T.R, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local al Orasului Gaesti, Consiliul Judetean Dambovita, Centrul Judetean de Cultura Dambovita si Institutul Cultural Roman Si de aceasta data, Festivalul International de Nai va transforma orasul natal al muzicianului Gheorghe Zamfir intr-o citadela culturala in care vor avea loc spectacole de muzica clasica, de folclor, pop simfonic, recitaluri precum si momente cu invitati surpriza.
Aici ii gasiti pe Gheorghe Andrei - Inspector de Specialitate - Biroul Protejarea Patrimoniului Cultural si Dezvoltare Turistica, alaturi de Alice Maria Stana - Sef Birou Protejare Patrimoniu Cultural si Dezvoltare Turistica din judetul Dambovita, Primaria Municipiului Targoviste, Directia Managementului Proiectelor.
zacusti, siropuri si dulceturi fel de fel din Arges, Bacau, Dambovita si Maramures, miere si produse apicole, mere, nuci si poame, turta dulce si covrigi.
familia Ghita din comuna Slobozia Moara, judetul Dambovita Hagiu Marin din comuna Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu Familia Toader din comuna Brezoaele, judetul Dambovita
niste baieti de pe Dambovita se lupta cu statul norvegian sa ii schimbe legislatia, vor sa faca inclusiv presiune pe Casa Regala Norvegiana. ... In Romania, pe Dambovita, ce vedem?
Cu o suprafata totala de 375 m2, din care sala de vanzari este de 240 m2, magazinul din Voinesti, judetul Dambovita, functioneaza pe str. ... De ieri, locuitorii din Pucioasa, judetul Dambovita, se bucura de magazinul deschis pe strada Republicii, nr.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Avem suc de mere din Voinesti, Dambovita, in combinatii diferite: ... Avem si tuica - la 15 lei / litru, palinca - 30 lei / litru si mere - 2-3 lei / kg (toate soiurile dulci, parfumate si dulci), ne-a spus Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita.
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
google-analytics.com